Connect with us

Evenimente

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea, premiati pentru stil si eleganta!

Seara trecuta, centrul de evenimente Ambasad’or din nordul capitalei a gazduit Gala Nova Tv, iar printre premiatii serii s-au numarat vedete de top precum Catalin Botezatu si Mihaela Borcea.

Publicat

pe

gala-novatv

O multime de vedete autohtone au luat parte seara trecuta la Gala Nova Tv, un eveniment exclusivist desfasurat la centrul de evenimente Ambasad’or din Bucuresti, in cadrul caruia mai multe personalitati au fost premiate pentru activitatea lor profesionala.

Printre premiatii serii s-au numarat Catalin Botezatu si Mihaela Borcea. Ca de fiecare data, cei doi au afisat tinute impecabile, admirate de toti cei prezenti la eveniment.

gala-novatv1

Adela Diaconu, Mihaela Borcea, Galyna Panzari si Cosette (Power of Rudraksha by Cozy)

Mihaela Borcea a stralucit intr-o rochie midi, din catifea de o superba nuanta de albastru inchis si detalii pretioase, tinuta pe care a accesorizat-o cu bijuterii fine. Botezatu a punctat o aparitie extrem de reusita intr-un costum negru foarte elegant.

gala-novatv2

Mihaela Borcea, Catalin Botezatu si Mariana Vatamanu

Advertisement

Premii in cadrul galei de seara trecuta, organizata de Adela Diaconu, au mai obtinut si designer-ul Galyna Panzari si Cosette (Power of Rudraksha by Cozy).