Connect with us

Stiri Interne

Catalin Botezatu, tatic cu acte in regula! Iata cum este posibil!

In urma cu aproximativ 12 ani, Catalin Botezatu a devenit tata adoptiv, cu acte in regula, pentru un baietel a carui poveste de viata l-a impresionat enorm, un gest laudabil, despre care designerul evita sa vorbeasca public.

Publicat

pe

botezatu-tatic

Chiar daca acest lucru nu este stiut de prea multa lume, intrucat designer-ul nu si-a dorit niciodata sa faca parada cu lucrurile frumoase pe care le face pentru cei aflati la nevoie, Catalin Botezatu a infiat, in urma cu multi ani, un copil.

Dupa cum scrie ziarul Libertatea, este vorba despre un baietel din Indonezia, acum in varsta de 14 ani, a carui poveste l-a impresionat atat de mult pe Bote incat a simtit nevoia de a-l adopta pe micut, chiar daca este vorba despre o adoptie la distanta.

“I s-au prapadit ambii parinti, luati de un tsunami. Avea aproape trei ani si toata familia lui a disparut sub ruine. A ramas singur pe lume. As fi vrut sa-l iau acasa, in Romania, dar procedura de adoptie era foarte grea. Am reusit sa intocmesc un dosar de adoptie la distanta”, a povestit Catalin Botezatu.

Si chiar daca au trecut aproximativ 12 ani de atunci, designer-ul inca se intereseaza periodic de starea baietelului si trimite lunar cate 250 de dolari pentru intretinerea lui.

„Daca va dori, va putea sa vina la mine cand va deveni major”, a adaugat Botezatu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *