Connect with us

ADPM Beauty

Catalin Botezatu, mai tanar cu zece ani cu ajutorul propriului sange

Catalin Botezatu a apelat la o procedura aparent radiacala pentru a-si revitaliza tenul si a arata mai tanar cu zece ani. Designerul si-a injectat in fata si pe gat o solutie preparata din propriul sange.

Publicat

pe

Catalin Botezatu a recurs luni seara la o procedura mai putin intalnita in saloanele estetice din Romania. Designerul a apelat la Terapia Dracula pentru a scapa de riduri si a avea un ten luminos si cu un aspect mai tanar.

Interventia pare la prima vedere inspaimantatoare, insa specialistii spun ca este una din cele mai eficiente, daca iti doresti sa ai rezultate vizibile.

Practic, designerului i-a fost luat sange intr-o eprubeta. Lichidul a fost procesat cu ajutorul unui aparat centrifugar pana s-a ajuns la o substanta alba care i-a fost apoi injectata in zeci de locuri prin pielea tenului si a gatului.

Dupa interventie, Catalin a avut fata iritata, insa a doua zi rezultatele au inceput sa apara si au fost surprinzatoare.

 Astfel se face ca aseara, la un eveniment monden, designerul si-a facut o aparitie de senzatie, primind zeci de complimente la adresa aspectului sau fizic.