Connect with us

News

Catalin Botezatu, sub Terapia Dracula, ca si La Toya Jackson! Totul, pentru a-si intretine tenul frumos!

Catalin Botezatu este prima vedeta de la noi care a apelata la „Terapia Dracula” la clinica Luxury Aesthetic a doctorului israelian Iancu Morad. Intors recent din America, unde a auzit de la La Toya Jackson despre acest tratament care face furori la Hollywood, pe care a intalnit-o la petrecerea Monicai Gabor din LA, si cum s-a intors in Romania si-a facut programare ca sa-l faca.

Publicat

pe

Spre deosebire de alte tratamente anti imbatranire este singurul care revigoreaza pielea mainilor si ridurile de pe gat si decolteu, dar are si un efect de regenerare celulara recomandat tuturor celor trecuti de 35 de ani.

Acest tip de terapie, ce consta in injectarea in muschii fetei a unui ser extras din sangele pacientului, imbogatit cu vitamine si aminoacizi, este considerata cea mai „fierbinte” noutate din domeniul tratamentelor impotriva imbatranirii.

Terapia S3 – prescurtarea de la Stimulated Self Serum Therapy nu e dificila, medicul recolteaza o cantitate mica din sangele pacientului – o fiola, separand apoi celulele rosii de ser si trombocite. Dupa ce sunt adaugate vitamine si aminoacizi, acest ser imbogatit este reinjectat in muschii fetei.

Iancu Morad este primul medic care a adus in Romania acest tratament.

„N-as vrea sa se mai faca speculatii privind starea mea de sanatate, am fost surpins in fata unei clinici, dimineata cand asteptam medicul impreuna cu prietena mea Monica si am preferat sa declar ce fac acolo decat sa se inventeze cine stie ce.

Da, am apelat la terapia asta care este foarte sanatoasa, decat sa ne injectam cine stie ce toxine, mai bine prelevam sangele nostru, e o regenerare a celulelor care functioneaza mai lent dupa o varsta, e foarte sanatos sa faceti asta daca va doriti sa imbatraniti frumos si sanatos.

In America e nebunie cu acest tratament, cum m-am intors m-am informat cine face la noi asa ceva si am aflat ca Dr. Morad are acest aparat minune. Intentionez ca in curand sa fac si o campanie alaturi de el, un fel de manifest impotriva mutilarii prin operatii estetice excesive, o sa va anunt la momentul potrivit”, a declarat Catalin Botezatu.