Connect with us

ADPM Travel

Catalin Botezatu, vacanta de 5 stele la Londra!

Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de vis la Londra reusind sa se detaseze, pentru prima data in ultima jumatate de an, de agitatia si stresul pricinuite de programul sau infernal din Romania.

Publicat

pe

Catalin-Botezatu-Londra-31

Designerul a pregatit aceasta deplasare de cateva saptamani bune si a vizitat marea metropola britanica alaturi de bunii sai prieteni si colaboratori Laurent Tourette si Mirela Vescan.

Catalin Botezatu a colindat strazile principale ale orasului, parcurgand zeci de kilometri pe jos, a cinat in cele mai exclusiviste localuri, a admirat metropola de la inaltime, din Roata Mileniului, si a ajuns chiar si la Stonehenge, unde a trait emotii intense.

Catalin-Botezatu-Londra-14

Designerul a luat masa, alaturi de prietenii sai, la restaurantul Ivy, frecventat des de familia Beckham si Tom Cruise, la Zafferano, unde iau cina Madonna si Al Pacino, precum si la restaurantul marocan Momo, preferat de Shakira si Stella McCartney. In plus, a participat la celebrul 5 O’Clock Tea Champaigne Party de la celebrul hotel Dorchester, unde s-a putut delecta cu delicioasele prajituri preparate conform traditiei regale britanice.

Catalin-Botezatu-Londra-1

Catalin-Botezatu-Londra-3

 

In periplul sau prin magazinele londoneze, Catalin Botezatu nu a putut rata vizitarea altarului de la Harrods ridicat in memoria Printesei Diana si a lui Dodi Al Fayed, locul unde se afla inelul de logodna pe care regretata Printesa a Inimilor l-a primit cu putin timp inaintea tragicului sau deces.

Advertisement

Catalin-Botezatu-Londra-8

Catalin Botezatu nu a putut rata vizitarea unui loc cu adevarat special la care visa de mult timp sa ajunga: Stonehenge. A condus 150 de kilometri pentru a ajunge la misteriosul monument neolitic, despre care se spune ca este un adevarat centru energetic.

„Am ajuns in locul in care se spune ca iti vindeci sufletul si afli raspuns la intrebarile inimii tale. Este minunat sa poti trai un moment spiritual atat de inaltator”, declara designerul.

catalin-botezatu-caritabil-copii

Revenit in Romania, Catalin Botezatu se pregateste pentru un decembrie plin de evenimente de moda, dar si de actiuni caritabile. Asa cum procedeaza in fiecare an, designerul va face fericiti sute de oameni nevoiasi oferindu-le mancare, haine si ajutoare financiare.