Connect with us

ADPM Travel

Catalin Botezatu, cele mai frumoase vacante in care a fost

Catalin Botezatu adora sa calatoreasca si, desi nu are prea des timp de vacante, de multe ori imbina utilul cu placutul. Mai mult, atunci cand isi gaseste o perioada libera pentru a fugi peste hotare, alege intotdeauna destinatii exotice si exclusiviste. Va invitam la o incursiune prin cele mai frumoase vacante in care a fost celebrul designer.

Publicat

pe

catalin-botezatu-vacante1-2

In primavara acestui an, Catalin Botezatu a petrecut o vacanta de vis in Dubai si Oman.

catalin-botezatu-vacante1-3 catalin-botezatu-vacante1-1

A calatorit la business class, cu doar 400 de euro, a locuit intr-un resort pe cea mai frumoasa plaja din Orientul Apropiat, a vizitat cea mai inalta cladire din lume si a inotat si navigat printre rechini si delfini salbatici.

catalin-botezatu-vacante2

Celebrul designer imbina utilul cu placutul. Candva la inceptul anului, Catalin Botezatu s-a aflat in India, acolo unde a organizat o prezentare de moda. Dupa eveniment, designerul a profitat de ocazie pentru a participa la o nunta traditionala in stil hindus!

catalin-botezatu-vacante3-2

In octombrie anul trecut, Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de neuitat pe Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume.

catalin-botezatu-vacante3-1

Designerul a fost singura celebritate din Romania invitata sa ia parte la singurul circuit al uriasei ambarcatiuni in Europa, un eveniment de marca. Vasul a fost lansat in anul 2009, iar pana atunci navigase exclusiv pe Marea Caraibelor.

catalin-botezatu-vacante4

Dupa o perioada in care a pus bazele unor colaborari profesionale la Hollywood si s-a relaxat pret de cateva zile de vis in Honolulu, Catalin Botezatu s-a intors in Romania, insa a avut parte de un zbor plin de peripetii. Acest lucru s-a intamplat in primavara anului trecut.

catalin-botezatu-vacante5

Catalin Botezatu si-a petrecut anul trecut Pastele departe de Romania, tocmai in Las Vegas. Designerul s-a fotografiat in fata unui obiectiv turistic din „orasul luminilor”, laudandu-se ca are „cel mai tare ou”.

catalin-botezatu-belek2

In 2014, Catalin Botezatu a petrecut vacanta de Pasti in avans printr-un mini sejur in Belek, Turcia.

catalin-botezatu-belek12 catalin-botezatu-belek15

Renumitul designer si-a alocat cinci zile de relaxare in doua din cele mai frumoase resorturi, Cornelia Diamond si Gloria Serenity, acolo unde isi petrec vacantele vedete internationale, oameni de afaceri, sportivi, chiar si presedinti de stat.

catalin-botezatu-vacante6

In urma cu aproximativ 2 ani, Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de vis la Londra reusind sa se detaseze, pentru prima data intr-o jumatate de an, de agitatia si stresul pricinuite de programul sau infernal din Romania.

catalin-botezatu-croaziera catalin-botezatu-croaziera-9

In anul 2011, dupa sase luni in care a filmat „Burlacul 2” si „Burlacita” si a parcurs zeci de mii de kilometri cu avionul intre locatiile de filmare externe si la prezentari de moda, Catalin Botezatu a reusit sa isi rezerve trei zile in care sa petreaca o mini vacanta pe cel mai luxos vas de croaziera din lume.

La-granita-cu-Egiptul-in-Eilat La-piatra-unde-a-fost-imbalsamat-Mantuitorul In-Cetatea-Sfanta

In acelasi an, Botezatu a trait miracolul Israelului. Cel mai cunoscut designer al Romaniei a fost invitat de Ministerul Turismului din Israel, International Travel & Congreses, Balkan Travel si El Al Airlines, pentru a trai si simti, deopotriva, toate fatetele Tarii Sfinte, Israelul fiind deopotriva o destinatie turistica complexa, destinata sufletului, trupului si mintii.