Connect with us

Stiri Interne

Catalin Botezatu, zbor cu peripetii dupa o vacanta de lux! Iata ce a patit designer-ul!

Dupa o perioada in care a pus bazele unor colaborari profesionale la Hollywood si s-a relaxat pret de cateva zile de vis in Honolulu, Catalin Botezatu s-a intors in Romania, insa a avut parte de un zbor plin de peripetii.

Publicat

pe

botezatu-honolulu3

Chiar inainte de Pasti, Catalin Botezatu si-a luat zborul catre Los Angeles, acolo unde se pregateste sa realizeze costumele pentru cateva filme de la Hollywood, unul dintre acestea avandu-i in rolurile principale pe Monica Belucci si Gerard Depardieu.

botezatu-honolulu

Designer-ul a hotarat totusi sa imbine putin utilul cu placutul, astfel incat, dupa ce a terminat toate intalnirile pe care le avea programate la Los Angeles, si-a luat zborul catre indepartatul Honolulu, acolo unde s-a delectat pentru cateva zile cu peisaje de vis, sporturi acvatice si relaxare cat cuprinde.

botezatu-honolulu1

Botezatu s-a intors astazi inapoi in Romania, pentru a lua parte la deschiderea unui club celebrul din statiunea Mamaia, asta insa dupa un zbor cu foarte multe peripetii, dupa cum el insusi a dezvaluit pe pagina lui de Facebook.

botezatu-honolulu2

„Dupa 25 de ore de zbor si din cauza unei usi care a depresurizat avionul am ajuns intr-un final la Los Angeles si apoi la Londra, unde bineinteles am pierdut ultima cursa spre Bucuresti si asta numai din cauza companiei American Airlines . Cu toate astea sper sa ajung pana maine seara la deschiderea sezonului estival si implicit a clubului meu de suflet Le Gaga”, a scris designer-ul pe reteaua de socializare.

Advertisement