Connect with us

Stiri Interne

Cătălina Ponor, nuntă și botez în aceeași petrecere. Imagini de la eveniment!

La mai bine de un an după cununia civilă care a avut loc în iunie 2022, Cătălina Ponor s-a căsătorit religios în weekend cu Bogdan Jianu. În cadrul aceleiași petreceri, cei doi au sărbătorit și botezul fiului lor, Vlăduț. Iată imagini de la eveniment!

Publicat

pe

Cătălina Ponor, nuntă și botez în aceeași petrecere. Imagini de la eveniment!

În vara anului trecut, Cătălina Ponor s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu după doi ani de logodnă. Cei doi intenționau să facă marele pas în 2020, dar, din pricina restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19, au amânat acest eveniment. Iată că acum, un an mai târziu, a venit și momentul cununiei religioase.

Aceasta a fost organizată în weekend, când fosta gimnastă și soțul ei un celebrat și botezul fiului lor, Vlăduț. Cel mic a venit pe lume în ultimele zile ale anului trecut.

Fericitul eveniment a avut loc la domeniul Manasia. Mireasa a ajuns la locație într-o caleașcă trasă de cai, cu un vizitiu cu joben. În fața conacului o așteptau, pe cal, mirele și cavalerii de onoare.

Dintre invitații de seamă nu au lipsit Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Corina Ungureanu, Sandra Izbașa, Larisa Iordache, Monica Roșu sau Marian Drăgulescu. Alături, în această zi fericită, le-au mai fost mirilor și actrița Carmen Tănase, Lidia Buble sau Nea Mărin.

Advertisement

Larisa Iordache s-a numărat printre domnișoarele de onoare ale Cătălinei Ponor.

Mireasa a purtat două rochii în ziua cea mare. Prima a fost amplă și spectaculoasă, în vreme ce a doua a fost aleasă special mai lejeră pentru ca fosta gimnastă să se simtă comod la petrecere.

Tortul mirilor a avut trei etaje și a fost alb, decorat în stil clasic. Decorul a fost și el unul spectaculos, potrivit pentru un astfel de eveniment.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *