Connect with us

Stiri Interne

Cate animale are Andreea Marin in grija acasa

Andreea Marin cultiva pomi fructiferi, legume si tot felul de zarzavaturi si condimente in curtea din spatele casei, dar are in grija si multe animale domestice si pasari. Iata ce mai exact.

Publicat

pe

Cate animale are Andreea Marin in grija acasa

De cand s-a mutat in vila din Pipera, dupa divortul de Stefan Banica, Andreea Marin si-a amenajat o curte, in spatele casei, in care cultiva tot felul de pomi fructiferi, multi adusi de peste hotare cu avionul, precum si legume, zarzavaturi si condimente pe care le foloseste in prepararea mancarii. Are gria astfel sa aiba tot timpul pe masa ingrediente bio, pentru o mai buna sanatate si mai mare apropiere de natura.

In paralel, s-a inconjurat de tot felul de animale domestice si de pasari care ii bucura sufletul zi de zi. Are o colivie imensa, lunga de peste doi metri, in care tine cinteze si canari, acestea putand, ocazional, sa zboare liber prin casa. Apoi, are catei, pisici, pesti si chiar o veverita care se adaposteste intr-o casuta construita in gradina casei.

Andreea Marin si Top Line au dat startul campaniei “Nu exista nu se poate 2018”!

“Ma implic si in partea de gradinarit, si in partea de design, si in partea de grija de zi cu zi, avem o gramada de animale: veverita, catei, pisici, cinteze, canari, pestisori. Foarte mult din ceea ce consumam, producem in propria gradina, care nu e mare, dar e ingrijita cu dragoste de noi. Pomii sunt saditi de fiica mea si dau roade in fiecare an. Ma ajuta si pentru a sadi legume, fructe, verdeturi, avem in casa si deshidrator. Atunci cand vine iarna anumite legume le deshidratam, le punem la congelator, la fel se intampla si cu verdeturile necesare pentru a gati. Sunt tot felul de lucruri pe care le facem aici in casa, pentru ca noi stim ca aceste plante le crestem fara chimicale, in mod corect, fara a arata poate atat de bine precum arata ele in rafturi si cumparam doar ceea ce nu avem in gradina noastra si incercam pe cat posibil sa avem sursele la tara, in locurile unde avem noi incredere ca rosia e rosie, castravetele e castravete”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Mi-am antrenat pisica: imi aranjeaza haina la filmare, e tare priceputa. Daca aveti nevoie de o asistenta, v-o recomand. Numele ei e … Ghetuta.😀

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Advertisement

Buna dimineata! #pretuiesteviata

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Bun venit, mami! Ce mi-ai adus?😀🐶

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *