Connect with us

Stiri externe

Cate Blanchett este Regina Imobiliarelor. Ce proprietăți deține actrița!

Este cunoscută drept una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood, însă puțini știu despre Cate Blanchett că este și o adevărată Regină a imobiliarelor! Iată ce proprietăți deține actrița!

Publicat

pe

Cate Blanchett este Regina Imobiliarelor. Ce proprietăți deține actrița!

Cate Blanchett este una dintre cele mai appreciate actrițe de la Hollywood. Iar asta vine „la pachet” cu o avere impresionantă. Avere pe care Cate a investit-o în mare parte în imobiliare. Ajungând să dețină un număr mare de proprietăți de lux.

Coogee, Sydney

Apartamentul cu un dormitor și vedere la mare este primul pe care Cate Blachett l-a achiziționat, în anul 1996. L-a vândut 5 ani mai târziu, la licitație, obținând 358.000 de dolari. A achiziționat apoi un apartament cu două dormitoare tot în Coogee. Apartament pe care l-a vândut, ani mai târziu, cu 950.000 de dolari. Adică dublu față de prețul cu care îl cumpărase.

Hunters Hill

Tot în Sydney, de această dată zona Hunters Hill, Cate Blanchett a cumpărat o proprietate de lux în 2005. Pentru asta, a scos din buzunar 10.2 milioane de dolari. Casă pe care a vândut-o, în 2017, contra sumei de 20 de milioane de dolari.

Vanuatu

În 2011, actrița a cumpărat un resort de lux, intitulat Matanara. Vrea să îl vândă acum cu 1.4 milioane de dolari, dar nu a găsit încă un cumpărător.

Advertisement

Berowra Creek

Casa de vacanță cu trei etaje a fost achiziționată în 2014 cu 1.5 milioane de dolari. Vândută apoi, 5 ani mai târziu, cu 1.6 milioane de dolari.

Elizabeth Bay

Aproape 2 milioane de dolari a scos Cate Blanchett din buzunar pentru acest apartament superb.

Sydney’s CBD

În 2015, Cate Blanchett a cumpărat, cu 8 milioade de dolari, un apartament de vis cu 5 camere. Are 2 etaje și o vedere superbă ce cu greu poate fi descrisă în cuvinte. Își dorește în prezent să o vândă, iar prețul de pornire este de 12 milioane de dolari.

East Sussex

În prezent, Cate Blanchett locuiește alături de familia ei într-o casă din East Sussex (Marea Britanie). Casa a fost achiziționată în 2016 cu 6.25 de milioane de dolari.

Barbatul “ascuns” cu care este maritata Cate Blanchett! Aniverseaza 20 de ani de casnicie!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.