Connect with us

Stiri Interne

Cati bani castiga Mihai Petre la Antena 1!

Mihai Petre a parasit ProTV-ul, in speta atat „Dansez pentru tine”, cat si „Romanii au talent”, pentru a fi membru al juriului noii productii „Dancing with the Stars” de la Antena 1. A fost atras, se pare, inclusiv de salariul mare pe care urmeaza sa il primeasca. Iata la cat se ridica acesta.

Publicat

pe

mihai-petre-1

Antena 1 pare sa acapareze mai tot ce insemna pana de curand Pro TV. Stefan Banica, Horia Brenciu, Mona Segall, Serviciul Roman de Comedie, Nea Marin, juriul MasterChef si, mai nou, Mihai Petre.

Acesta din urma a parasit productiile „Dansez pentru tine” (care oricum nu se mai difuza in aceasta toamna) si „Romanii au talent” pentru a semna cu concurenta.

mihai-petre-elwira-dansez-pentru-tine

Mihai Petre urmeaza sa fie membru al juriului noului showDancing with the Stars”, ce va fi prezentat la Antena 1 de Stefan Banica, iar unul din motivele transferului pare sa fi fost si salariul atractiv pe care urmeaza sa il primeasca.

Conform surselor citate de Click, el ar urma sa primeasca in urmatorul an 100.000 de euro pentru doua sezoane „Dancing with the Stars”. In acest moment nu se stie cine ii va lua locul in juriul „Romanii au talent”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *