Connect with us

Stiri Interne

Câți bani cheltuie Selly lunar

La momentul actual, Selly este unul dintre cei mai bine cotați vloggeri din România. Are milioane de admiratori din tânăra generație și au reușit să transforme acest lucru în veritabile afaceri de succes. Iată câți bani cheltuie lunar Selly!

Publicat

pe

Câți bani cheltuie Selly lunar

Selly se bucură de un succes extraordinar în mediul online. Vlogger-ul are milioane de urmăritori din tânăra generație, pe toate platformele de social media pe care este activ. Bineînțeles, acest lucru se traduce și prin încasări importante care, în timp, i-au adus o avere de peste 1 milion de euro. Tânărul a demarat mai multe afaceri de succes care, la rândul lor, îi rotunjesc veniturile cu sume mari.

Duminică seară, vloggerul a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D. Selly a acceptat să răspundă la întrebări incomode și să dezvăluie chiar câți bani cheltuie lunar.

Advertisement

„Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat. Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede.

De fiecare dată, dacă eu mă gândesc, oare câți bani am cheltuit luna trecută, am un răspuns mai mic decât atunci când verific efectiv extrasul de cont. Cheltuielile se adună foarte ușor, dar încerc să fiu cât de cumpătat posibil. Cheltui bani pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină”, a declarat el în cadrul emisiunii.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *