Connect with us

Stiri Interne

Câți bani primesc Războinicii de la Survivor în fiecare săptămână

Survivor România, difuzat la Pro TV, este cel mai urmărit show al începutului de an în România. În competiție sunt două echipe: Faimoșii și Războinicii. Dacă din echipa Faimoșilor fac parte vedete care și-au negociat bine contractele, iată câți bani primesc războinicii de la Survivor în fiecare săptămână petrecută în concurs!

Publicat

pe

Câți bani primesc Războinicii de la Survivor în fiecare săptămână

Două triburi se luptă la Survivor România 2023! Faimoșii, echipă compusă din 12 vedete, și Războinicii, trib din care fac parte oameni obișnuiți. Fiecare dintre concurenți lupta cu gândul de a câștiga marele premiu de 100.000 de euro și titulatura de Survivor!

Cu toate astea, absolut toți concurenții primesc bani pentru fiecare săptămână petrecută în Dominicană. Ei sunt nevoiți să se descurce în condiții dificile. Fără casă, masă ori acces la telefon. Singurele lucruri pe care le mănâncă sunt nucile de cocos și recompensele pe care le primesc atunci când câștigă un joc.

Pentru toate aceste sacrificii făcute, concurenții primesc un salariu săptămânal. Conform Click.ro, Războinicii de la Survivor primesc, pentru fiecare săptămână de concurs, sume între 1.000 și 1.550 de euro.

La Faimoși, lucrurile stau puțin diferit. Aici este vorba despre vedete, iar onorariul este cel negociat înainte de semnarea contractului. Spre exemplu, Carmen Grebenișan ar primi 5.000 de euro pe săptămână. Urmează Vica Blochina, care ar fi plătită cu 3.000 de euro săptămânal. Tot atât ar primi și Jorge.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *