Connect with us

Stiri Interne

Câți oameni s-au uitat la premiera America Express

Reality show-ul America Express a debutat sâmbătă seară pe Antena 1. Nouă perechi de concurenți au pornit în aventura vieții lor pe Drumul Soarelui, care îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina. Iată câți oameni s-au uitat la premiera show-ului tv!

Publicat

pe

Câți oameni s-au uitat la premiera America Express

America Express a debutat în forță la Antena 1. Show-ul a avut premiera sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, pe Antena 1. Este de fapt o premieră maraton, show-ul fiind difuzat în fiecare seară, timp de cinci zile, în prima săptămână.

Advertisement

Nouă cupluri de vedete au intrat într-o competiție dură. Cu toții au pornit pe Drumul Soarelui, care urmează să îi poarte prin Columbia, Ecuador și Argentina.

În primele ediții, concurenții au ajuns la Medellin, orașul lui Pablo Escobar. Conform paginademedia.ro, America Express a fost cea mai urmărită emisiune tv în țara noastră pe intervalul său de difuzare.

Advertisement

Sâmbătă seară, nu mai puțin de 1.1 milioane de români au urmărit startul cursei contra cronometru. Duminică, audiența a scăzut sub 1 milion de telespectatori. Totuși, Antena 1 a ocupat primul loc în preferințele telespectatorilor în ambele seri.

Pe parcursul emisiunii, concurenții vor fi nevoiți să trăiască și să călătorească cu doar 1 dolar pe zi. Aceștia parcurg mii de kilometri în condiții extreme. Ei nu au mâncare la dispoziție, astfel că se roagă de localnici să îi transporte sau să îi cazeze. Totul contra cronometru, întrucât scopul final este acela de a ajunge primii la destinație!

Advertisement

Concurenții din acest sezon sunt:

1. Romică Ţociu şi fiul său, Cătălin
2. Cleopatra Stratan și Edward Sanda
3. Giulia și Vlad Huidu
4. Sânziana Negru şi Laura Giurcanu
5. Iuliana Pepene și Sonia Simionov
6. Ada Galeş şi mama sa, Antoneta
7. Ionuţ Rusu şi George Tănase
8. Iulia Albu şi iubitul ei, Mihai Alexandru
9. Alexia și Aris Eram

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *