Connect with us

News

Cauza mortii Micai de la Abracadabra: soc hemoragic sau un microb luat din spital?

Tatal Michaelei Niculescu sustine ca a fost instiintat ca regretata lui fiica ar fi contactat un microb in spital in timpul in care a fost internata. Medicii spun ca tanara a suferit un soc hemoragic care a dus la deces. O tara intreaga o plange acum pe Mica de la Abdracadabra!

Publicat

pe

mica-abracadabra

Moartea fulgeratoare a Micai de la Abracadabra a socat o tara intreaga. La cateva zile dupa ce s-a aflat oficial ca tanara este internata in spital in stare critica, si la doar cateva ore dupa ce au aparit primele semne de insanatosire, totul s-a schimbat la 180 de grade: Mica nu a mai putut continua lupta cu boala si a murit.

In timp ce cauza principala a mortii este boala de care suferea, o ciroza hepatica ajunsa in ultimul stadiu, la scurt timp dupa deces, tatal ei a sustinut ca a fost informat de faptul ca tanara a contactat un microb in timp ce se afla internata in spital.

„Cand credeam ca e mai bine mi-au zis ca a luat un microb din spital si s-a agravat foarte rau. I s-a umflat burtica si atunci mi-am dat seama ca e grav!”, s-a confesat el unor apropiati, conform Cancan.

In acest timp, medicii sustin oficial ca decesul a intervenit dupa un soc hemoragic. „Michaela Niculescu a murit in urma unui soc hemoragic prin sangerare masiva. Fusese internata cu insuficienta hepatica, ciroza hepatica, a fost transferata de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in urma cu doua saptamani”, a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Carmen Orban. pentru Mediafax.

mica-abracadabra1

Michaela i-a avut in apropiere pe cei care i-au fost alaturi in clipele de glorie: colegii de la Abdracadabra.

Advertisement

“Magicianul” Marian Ralea a declarat ca un preot a fost tot timpul in apropierea ei, s-a rugat pentru ea, si i-a aprins lumanarea. Din pacate, organismul ei a cedat, dupa mai bine de un an de suferinta in tacere.

Mica si-a anuntat tatal si pe cei apropiati de boala de care sufera abia luna trecuta cand a fost internata in spital. Probabil, daca ar fi facut-o anul trecut, ar fi existat sanse de insanatosire.

Tanara va fi inmormantata duminica in cimitirul Colentina din Bucuresti.

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *