Connect with us

Stiri Interne

Ce a decis Anamaria Prodan? Îl iartă pe Laurențiu Reghecampf?

Povestea căsniciei extrem de complicate dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, presărată cu scandaluri, zvonuri de infidelitate și declarații contradictorii, continuă! Ce a decis însă Anamaria Prodan? Îl iartă pe Laurențiu Reghecampf?

Publicat

pe

Ce a decis Anamaria Prodan? Îl iartă pe Laurențiu Reghecampf?

În urmă cu ceva vreme, Laurențiu Reghecampf a recunoscut public faptul că a depus actele de divorț. Mai mult, s-a vorbit în presă despre faptul că acesta ar avea o relație cu o tânără care îi poartă în pântec copilul. Au urmat apoi numeroase declarații ambigue venite dinspre Anamaria Prodan. Divorțează sau nu cei doi?

Anamaria Prodan s-a hotărât să dea public o declarație din care lasă de înțeles că își iartă soțul. Că îl iartă și îl așteaptă acasă pentru a fi alături de ea și de copiii lor.

„Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe!

O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile, să involueze și să alunece în lumea obscură. Este foarte greu să rămâi în vârf dacă te bate vântul și te aruncă dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea noi am stat strâns uniți mână în mână mereu!

Advertisement

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se știe până acum.

Niciodată nu veți vedea așa ceva de la noi pentru că noi ne iubim și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovadă mai mare de iubire, respect și recunoștiință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF? O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un <dead end>( n. r. sfârșit)! Doar sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprid, dar nu le judec pentru că toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu!

Noi familia o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN. Soțul meu va ține capul sus în fața tuturor și coloana vertebrală perfect dreaptă! În viață este vorba despre alegeri însă! Alegeri pe care orice suflet evoluat trebuie să și le ia singur ! Alegeți mereu să fiți proștii printre deștepți, niciodată deștepții printre proști! Cu stimă și respect aceeași unică familie Reghecampf/Pordan care este un exemplu de iubire și respect absolut!”, a declarat Anamaria Prodan conform click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *