Connect with us

Stiri Interne

Ce a declarat mama lui Stephan Pelger după ce designerul a fost incinerat

Printre persoanele prezente ieri la Capela Luterană din București pentru a-și lua adio de la Stephan Pelger s-a numărat și mama acestuia. Femeia, în vârstă și cu multe probleme de sănătate, a venit tocmai din Germania pentru a-i aduce un ultim omagiu fiului său. Iată ce a declarat mama lui Stephan Pelger după ce designerul a fost incinerat!

Publicat

pe

Ce a declarat mama lui Stephan Pelger după ce designerul a fost incinerat

Decizia lui Stephan Pelger de a-și lua viața după ani în care s-a luptat cu depresia, anxietatea și insomnia a șocat și a întristat o lume întreagă. Pe toți cei care l-au cunoscut și i-au fost apropiați, dar și pe cei care pur și simplu îi admirau talentul și creațiile. De departe însă, cea mai mare durere o resimte mama acestuia.

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger este în vârstă și are la rândul ei probleme grave de sănătate. Cu toate astea, a venit din Germania la București pentru a participa la ceremonia de comemorare a fiului său. Femeia se deplasează cu greutate și spune că încă nu realizează pe deplin tragedia.

Ieri, la Capela Luterană din București, în prezența celor care l-au iubit pe Stephan, femeia a ținut un discurs emoționant lângă urna cu cenușa fiului ei.

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, au fost cuvintele ei, conform Playtech.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *