Connect with us

Stiri externe

Ce a declarat Priscilla Presley după înmormântarea fiicei sale, Lisa Marie

Priscilla Presley a ținut să mulțumească lumii pentru sprijinul acordat întregii familii după moartea tragică a singurei sale fiice. Iată ce a declarat după slujba de înmormântare, desfășurată la Graceland!

Publicat

pe

Ce a declarat Priscilla Presley după înmormântarea fiicei sale, Lisa Marie

Priscilla Presley a emis o declarație prin care își exprimă recunoștința față de toți cei care au susținut familia după moartea fiicei sale, Lisa Marie.

Lisa Marie Presley a murit la doar 54 de ani în urma unui infarct. Ea a fost înmormântată la Graceland, alături de legendarul ei tată, Elvis Presley, și de fiul ei. Acesta din urmă, Benjamin Keough, avea doar 27 de ani când, în 2020, s-a sinucis în urma unui conflict cu partenera sa.

Slujba de înmormântare s-a desfășurat duminică la Graceland, iar Priscilla Presley a vorbit printre lacrimi despre viața și trecerea în neființă a fiicei sale.

„Voi citi ceva ce nepoata mea (fiica Lisei Marie) a scris pentru voi toți: Nu am idee cum aș putea să o descriu pe mama în cuvinte, adevărul este că sunt prea multe. Lisa Marie Presley a fost un model, un super-erou pentru mulți oameni din întreaga lume. Pentru mine, a fost un mode și un super-erou în mai multe moduri!

În 1968, Lisa a intrat în lumea noastră! S-a născut fragilă, dar în același timp puternică. Era delicată, dar era plină de viață. Ea a știut întotdeauna că nu va fi aici prea mult timp!”, a spus îndurerata mamă în timpul înmormântării.

Advertisement

După slujbă, Priscilla a scris pe Twitter un mesaj de mulțumire adresat tuturor celor ce i-au fost aproape în această perioadă grea.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, m-ați atins cu cuvintele voastre. A fost o perioadă foarte dificilă, dar doar să știi că ești înconjurat de iubire este minunat”, a scris ea.

Advertisement