Connect with us

Stiri externe

Ce a declarat soția lui Volodimir Zelenski în interviul de la CNN

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, i-a acordat recent un interviu amplu celebrei jurnaliste Christiane Amanpour. A vorbit despre perioada extrem de dificilă pe care o traversează și a făcut apel la solidaritate. Iată ce a declarat soția lui Volodomir Zelenski în interviul de la CNN!

Publicat

pe

Ce a declarat soția lui Volodimir Zelenski în interviul de la CNN

Soția lui Volodimir Zelenski a vorbit pentru CNN despre tragedia pe care o traversează Ucraina sub asediul Rusiei. Spune că singurul lucru care o alină este acela că are responsabilitatea de a proteja oamenii.

Olena Zelenska a dezvăluit că nu și-a mai văzut soțul de la izbucnirea conflictului armat. Țin legătura exclusiv prin intermediul telefonului.

„Volodimir şi echipa sa stau la biroul prezidenţial. Din cauza pericolului, mie şi copiilor ni s-a interzis să rămânem acolo. De o lună, comunicăm doar telefonic”, a spus Prima Doamnă a Ucrainei.

Soția lui Volodimir Zelenski are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Spune că a știut întotdeauna că el îi va fi un real sprijin. Este un tată incredibil, un veritabil stâlp al familiei.

„Acum dovedeşte că aceste trăsături sunt native. Nu s-a schimbat. Doar că acum mai mulţi îl văd prin ochii mei”, a continuat ea.

Cum le-a explicat războiul celor doi copii pe care îi are, în vârstă de 9 și 17 ani?

„În această perioadă, s-au maturizat. Nu trebuie să le explic nimic. Se simt responsabili pentru ceilalţi şi discutăm despre situaţie aşa cum e. Când urmăresc interviuri cu copiii care au fost martori la atrocităţi, văd că ei, copiii, înţeleg perfect. Poate mai bine decât adulţii”, a mai declarat Olena Zelenska.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, are o familie superbă

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *