Connect with us

ADPM Beauty

Ce a făcut Carmen Negoiță ca să arate, la 42 de ani, ca la 30. E mâna medicului său estetician!

Carmen Negoiță a împlinit recent 42 de ani, ocazie cu care și-a surprins comunitatea online cu un look mai fresh și mai întinerit ca niciodată. Vedeta are tenul mult mai lumios și trăsăturile faciale mult mai ferme și natural conturate, astfel că a fost des întrebată ce anume a făcut pentru a arăta chiar mai bine decât în urmă cu deceniu.

Publicat

pe

Ce a făcut Carmen Negoiță ca să arate, la 42 de ani, ca la 30. E mâna medicului său estetician!

Cu puțin timp înainte de ziua sa de naștere și de a participa din nou la London Fashion Week, Carmen Negoiță a apelat la medicul său chirurg estetician, Iancu Morad, pentru a fi una din primele paciente din România care urmează cea mai nouă procedură estetică minim-invazivă creată de acesta. Este vorba de M-Rejuvenation, o intervenție unică de întinerire fără operație, ce reface calitatea pielii și potențează trăsăturile naturale, dând parcă timpul înapoi.

„Eu consider că este foarte important să avem grijă de imaginea noastră. Să prevenim sau să corectăm semnele îmbătrânirii, care sunt inevitabile. Eu vin la domnul doctor Iancu Morad deja de câțiva ani, am urmat mai multe proceduri non-invazive sau minim-invazive de care sunt foarte încântată. Întotdeauna am apreciat că mi-a respectat dorința de a merge spre tratamente cu rezultate naturale. Sunt adepta intervențiilor minim invazive pentru că știu că mă ajută să arăt bine pe termen lung, dar nu îmi place ca rezultatele să se vadă ostentativ. Domnul doctor Iancu Morad merge întotdeauna pe naturalețe.

Înaintea împlinirii vârstei de 42 de ani, am mers la clinică pentru a face o procedură nouă, creată chiar de dumnealui. Se numește M-Rejuvenation și presupune mai multe injectări, în puncte cheie ale feței, cu un cocktail personalizat de substanțe, care vor reîntineri întregul aspect estetic. Rezultatele finale se instalează în 2-3 luni și sunt de lungă durată. Însă am început să văd diferențele deja după prima săptămână. Nu a fost deloc dureros și am văzut imediat cum mi s-a sculptat zona mandibulară. Pomeții sunt mai frumos structurați, iar pielea arată foarte bine”, declară Carmen Negoiță.

„Carmen este o femeie care arată bine și care nu are nevoie de schimbări majore. Ceea ce facem însă, din când în când, este ca, prin tratamente minim invazive, să înfrumusețăm trăsăturile ei naturale. Să încetinim pe cât posibil efectele trecerii timpului asupra tenului”, spune medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Advertisement

Ce este M-Rejuvenation, tehnica inovatoare de întinerire facială

M-Rejuvenation este o tehnică inovatoare de întinerire facială dezvoltată de medicul estetician Iancu Morad după ani de studiu și experiență în domeniul frumuseții.

„Consider că este mult mai ușor și mai corect să prevenim decât să tratăm. Asta mi-am dorit să obțin prin tehnica M-Rejuvenation. Să întârziem cât mai mult apariția semnelor îmbătrânirii. Prin intermediul acestei proceduri, injectăm, prin anumite tehnici și într-o ordine anume, un cocktail de substanțe personalizat. În funcție de tipologia și nevoile pacientului. De la cristale de calciu care stimulează producția de colagen până la peptide care ajută la construcția de fibre noi de elastină. Lucrăm astfel la fermitate, la elasticitate, la textura pielii.

Tratamentul este minim invaziv și durează în jur de 25-30 de minute. Se realizează fără anestezie pentru că nu este deloc dureros. Fiind vorba doar de mici înțepături, nu apar vânătăi și timpul de recuperare nu există. Pacienții se pot întoarce imediat la treburile lor de zi cu zi. Spun pacienții pentru că acest tratament nu este destinat exclusiv femeilor, ci se adresează și bărbaților. Oricui își dorește să mențină în timp calitatea pielii. Recomandarea este să efectuăm tratamentul M-Rejuvenation de două ori pe an”, adaugă medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Advertisement