Connect with us

Stiri Interne

Ce a făcut Laura Cosoi în ziua în care Smiley făcea nunta

Laura Cosoi a luat și ea parte la un eveniment special în sâmbătă, în ziua în care fostul ei iubit, Smiley, făcea nunta cu Gina Pistol, femeia alături de care și-a construit o familie frumoasă. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Ce a făcut Laura Cosoi în ziua în care Smiley făcea nunta

Sâmbătă a fost o zi de sărbătoare în showbiz-ul autohton. Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele după o relație de aproape șase ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Cu toții ne aducem însă aminte că, înainte să o cunoască pe Gina, Smiley a avut o relație cu Laura Cosoi. Cei doi s-au iubit vreme de patru ani și toată lumea îi privea ca pe cuplul perfect. Cu toate astea, povestea lor s-a încheiat și fiecare și-a construit o viață frumoasă alături de altcineva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

În ziua în care Smiley a făcut nuntă, Laura Cosoi a avut și ea un eveniment special în familie. Este vorba despre botezul nepoatei lor, fiica Dianei și a lui Gabriel Curticăpean. Laura și soțul ei, Cosmin, au fost nașii de botez ai micuței Amalia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Actrița a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la fericitul eveniment. În imagini, Laura apare alături de soțul ei și cele trei fiice pe care le au împreună, dar și alături de micuța proaspăt botezată și părinții acesteia.

„Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia, în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi! Merită”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Laura a purtat, la botez, o rochie diafană de culoare bleu cu motive florale, în vreme ce soțul ei a afișat un costum într-o nuanță de gri și cămașă albă.

Cu siguranță vă amintiți faptul că Smiley și Laura s-au iubit vreme de patru ani. Cei doi s-au despărțit însă, spre mirarea tuturor celor care îi considerau cuplul perfect.