Connect with us

Stiri Interne

Ce a purtat Dani Oțil la nunta cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai printr-o ceremonie superbaă și plină de culoare, într-o locație în aer liber. Decorul a avut un aspect estival, fiind abundent în pampas și bujori, ce au creat o atmosferă tropicală. Mireasa a strălucit într-o rochie amplă, iar mirii au dansat pe melodia lui Ed Sheeran, Dani Oțil sărutându-și de mai multe ori mireasa, pe frunte!

Publicat

pe

Ce a purtat Dani Oțil la nunta cu Gabriela Prisăcariu

Pentru ziua nunții sale, Dani Oțil a ales o ținută Custom-Made, CONSIGLIERI. În ton cu stilul și personalitatea sa, Dani a optat pentru un costum dintr-un „blend” de țesături de vară (lână cu in și cu mătase), de la unul dintre cei mai exclusiviști producători de țesături din lume. Și-a completat outfitul cu o cămață albă, ambele urmându-i linia corpului.

Fiind un eveniment în aer liber, în una dintre primele zile de vară ale anului, prezentatorul de televiziune a ales o nuanță bej, discretă și elegantă, o camașă deschisă la gât pentru a contura relaxarea unei zile perfecte petrecute alături de familie și prieteni.

Pasiunea pentru excelență și atenția sporită la detalii, ce au dat naștere conceptului Custom-Made, CONSIGLIERI, reies din croiala perfectă a ținutei și personalizarea până la cele mai mici detalii, precum monograma cu inițialele mirelui, căptușelile unice și detaliile de croiala.

Prin serviciul CONSIGLIERI Custom-Made, oricine își poate crea și personaliza propria ținută, îmbinând detalii de croială cu posibilități infinite de personalizare, pentru a da naștere unei ținute unice, în ton cu dorințele și personalitatea mirelui, într-un cadru exclusivist din Aleea Alexandru, 7, București.

Advertisement

Totul despre nunta lui Dani Oțil

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Consiglieri (@consiglierimen)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *