Connect with us

Stiri Interne

Ce a scris Andreea Esca după ce s-a întâlnit cu Robbie Williams

Andreea Esca a zburat de curând la Berlin, acolo unde a făcut un interviu cu Robbie Williams, artistul care va concerta și în România în vara acestui an. Iată ce a scris vedeta Pro TV după întâlnirea cu celebrul artist!

Publicat

pe

Ce a scris Andreea Esca după ce s-a întâlnit cu Robbie Williams

Robbie Williams este așteptat din nou în România în vara acestui an. Acesta va concerta la București pe data de 3 iunie, în cadrul festivalului ”Summer in the city”. Nu este prima oară când celebrul artist cântă în țara noastră. Prima oară s-a întâmplat în anul 2015, atunci când peste 60.000 de oameni l-au aplaudat în Piața Constituției. Apoi, din nou, în anul 2019 la Untold.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Advertisement

Cu câteva luni înainte de concertul pe care Robbie Williams îl susține la București, Andreea Esca a zburat la Berlin pentru a-i lua un interviu.

„Robbie Williams, ești un om normal! Ăsta mi-a spus că este cel mai frumos compliment pe care și l-ar dori. Și chiar așa e. Robbie Williams e un om normal cu talent enorm. I-am întins mâna să mă prezint și el m-a luat în brațe cu căldură și prietenie, făcând ca discuția să devină mult mai ușor de demarat. Apoi, mi-a răspuns cu relaxare și umor la toate întrebările”, a scris Andreea Esca pe site-ul A List Magazine, după întâlnirea cu artistul.

Nu este pentru prima oară când vedeta tv ar fi trebuit să îi ia un interviu lui Robbie Williams.

„În 2019, Robbie Williams vine ca invitat la Untold și ce credeți, în ziua cu pricina mă anunțau organizatorii că pot să-i iau un interviu, dar că va trebui să aștept, că nu se știe la ce oră. Ok. Îmi pregătesc repede niște întrebări, vin val vârtej, că nu eram cu treabă pe acolo, ci doar ca amator de Untold și petrecusem până dimineața, și mă așez într-o anticameră să mă cheme.

După câteva ore, m-am și culcat pe o canapea, că nu mai puteam. M-am trezit când cineva a venit să-mi spună că artistul nu mai dă interviul. Măi, Robbie, măi. Cum îmi tragi tu mereu țeapă… Cu asta am rămas în minte și cu concluzia că și la aproape 50 de ani sunt în stare să dorm la ușa cuiva de dragul jobului meu”, a povestit Esca.

Advertisement

Despre ce a vorbit vedeta Pro TV cu celebrul artist?

„Am vorbit despre el ca artist, tată, soț. Despre cât de mult se miră și acum că atâta lume vine să-l asculte, despre faptul că juca fotbal cu niște români, când statea în L.A. și era vecin cu Anastasia Soare.

Am aflat cine este cea mai cunoscută persoană din agenda sa telefonică și ce îi place și nu-i place să facă atunci când este cu copiii.

A vorbit des și cu multă dragoste despre “eroul” său din viața reală, soția sa, despre care spune că nu înțelege cum de s-a căsătorit cu el. Apoi, mi-a spus că, deși a împlinit 49 de ani, ”iar corpul îmi amintește asta zilnic”, simte că ar avea 32. Dar, i-ar plăcea să mai aibă 32, doar cu mintea de 49, pentru că acum e mult mai fericit și liniștit.

De la 15 ani, îi poartă o dragoste neîmpărtășită, din timiditate, lui Kylie Minogue și nu știe nici la vârsta asta ce vor femeile, dar știe că soției îi plac la nebunie toate sărbătorile de tip Halloween, Thanksgiving, Valentine’s, iar lui nu. El crede că pur și simplu trebuie să trăiești zilnic ca și cum ar fi o sărbătoare”, a mai povestit Andreea Esca pe site-ul revistei.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *