Connect with us

Stiri Interne

Ce a spus fiica lui Răzvan Simion despre tatăl ei la iUmor

Răzvan Simion a fost invitat special în juriul celei mai recente ediții a emisiunii iUmor de pe Antena 1. Una dintre surprizele serii a fost atunci când fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a apărut pe scenă și și-a luat celebrul tată la roast!

Publicat

pe

Ce a spus fiica lui Răzvan Simion despre tatăl ei la iUmor

Au fost lacrimi în juriul și culisele celei mai recente ediții a emisiunii iUmor. La masa juriului, în calitate de invitat special, și-a făcut apariția Răzvan Simion. Așa cum este deja tradiția, o persoană apropiată vine și ia la roast invitatul din juriu.

De această dată, fiica lui Răzvan Simion, Ianca, și-a făcut apariția pe scenă. Tânăra în vârstă de 18 ani s-a descurcat de minune și a smuls lacrimi de emoție. Nu doar din partea tatălui ei, ci și din partea celorlalți prezenți în platou.

„Relația mea cu tata este una foarte bună. Este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta. Când eram mică, tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv. E altă persoană acasă. Deși pare că e foarte vorbăreț și foarte glumeț, acasă este într-o liniște totală. E foarte tăcut și foarte analitic, și foarte sensibil. Tind să cred că suntem la fel pe partea asta, pentru că mereu mă gândeam că nu sunt ca el”, și-a început Ianca roast-ul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianka-Dariana (@ianca.simion)

De asemenea, Ianca a povestit câteva întâmplări haioase din trecut.

„Întotdeauna am vrut să mă fac actriță. Tata a zis că nu, eu l-am ascultat, așa că am venit. E ca pe vremuri, când voiam să mă fac blondă. Tu nu mă lăsai și eu am venit acasă cu o perucă blondă pe cap. Nu cred că ai avut vreodată un șoc mai mare ca în ziua aceea, decât poate atunci când mi-am făcut primul tatuaj. A, sau nu ți-am spus? „Mai știi când te-ai deghizat în Moș Crăciun? Eu eram copil și mi se părea că tati nu e acolo la deschisul cadourilor, dar dacă mă întreabă cineva cum arată Moș Crăciun, mi-e ușor să îl descriu. E slab, cu ochii blânzi, și are un defect profesional. Vine la miezul nopții, dar când intră el spune, Neața!””, a spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianka-Dariana (@ianca.simion)

La final, tânăra i-a făcut tatălui ei o declarație plină de emoție.

„Tati, sunt aici pentru că te iubesc, pentru că ești eroul meu și pentru că oriunde ești aș vrea să fiu și eu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea în viața asta și nu aș vrea altul în oricare altă viață, viitoare sau trecută”, au fost cuvintele ei.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *