Connect with us

Stiri externe

Ce actori apar în noul sezon Bridgerton

Fanii Brdgerton sunt extrem de bucuroși pentru că se pregătește un nou sezon al scandalosului serial de pe Netflix. Acesta vine însă cu o serie de noutăți și schimbări. Iată despre ce este vorba.

Publicat

pe

Ce actori apar în noul sezon Bridgerton

Bridgerton s-a lansat pe Netflix în luna decembrie și a devenit rapid cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming. Având în vedere succesul înregistrat, producătorii pregătesc deja un al doilea sezon. Acesta va veni însă cu o serie de schimbări, iar una dintre ele nu este deloc pe placul fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Regé-Jean Page (@regejean)

Advertisement

Adio, Rege-Jean Page

Vorbim despre faptul că actorul Rege-Jean Page nu va face parte din distribuția noului sezon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Acest lucru a fost anunțat oficial în urmă cu câteva zile. Nu se știe încă dacă Ducele de Hastings va dispărea complet din peisaj sau pur și simplu va fi interpretat de altcineva. Un lucru e cert. Toate fanele serialului au fost dezamăgite de faptul că nu îl vor mai vedea pe carismaticul actor în această producție.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simone Ashley (@simoneasshley)

Simone Ashley va juca rolul principal feminin

Simone Ashley va fi actrița principală din Bridgerton, sezonul 2. Ea va juca rolul lui Kate Sharma, lucru confirmat deja de Netflix. Kate Sharma va fi iubita lui Anthony Bridgerton, iar relația lor va fi explorată în noul sezon al serialului. Simone Ashley a jucat rolul Oliviei Hanan în comedia Sex Education, serial semnat tot Netflix. De asemenea, rolul lui Elise Fox în mini seria thriller The Sister.

4 noi actori s-au alăturat distribuției

Charithra Chandran (Alex Rider) o va interpreta pe Edwina Sharma, sora mai mică a lui Kate.

Shelley Conn (Charlie and the Chocolate Factory, Nina’s Heavenly Delights) va juca rolul lui Mary Sharma, mama lui Kate.

Advertisement

Calam Lynch (Dunkerque, Derry Girls) va juca rolul Theo Sharpe, iar Rupert Young (Doc Martin, Doctor Who) will play Jack, Care sunt poveștile acestor personaje vom afla în sezonul 2 din Bridgerton.

Cine este iubita lui Rege-Jean Page din serialul Bridgerton

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *