Connect with us

Stiri externe

Ce actriță a apărut în rochie de seară și șlapi pe covorul roșu de la Cannes

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai apreciate actrițe la nivel internațional în ultimii ani, astfel că nu putea lipsi de la Festivalul de Film de la Cannes. Pe covorul roșu, vedeta a afișat o rochie spectaculoasă de culoare roșie la care a asortat o pereche de… șlapi!

Publicat

pe

Ce actriță a apărut în rochie de seară și șlapi pe covorul roșu de la Cannes

Jennifer Lawrence face furori de fiecare dată când pășește pe covorul roșu al vreunui eveniment important. Una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood în ultimii ani, ea s-a numărat printre starurile invitate anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes.

Nici de această dată, vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a afișat o ținută spectaculoasă pe covorul roșu. Special pentru exclusivistul eveniment de pe Riviera Franceză, Jennifer a îmvrăcat o rochie elegantă de culoare roșie, creație Dior.

Poate v-ați fi așteptat ca actrița să își completeze ținuta cu o pereche de sandale prețioase ori pantofi stiletto. Ei bine, surpriză! Jennifer Lawrence a apărut pe red carpet în rochie de seară și o pereche de șlapi negri.

Mulți spun că alegerea ei ar fi avut legătură cu incidentele neplăcute pe care le-a traversat în urmă cu zece ani la Premiile Oscar. Atunci, vedeta s-a împiedicat pe scări în timp ce urca pe scenă pentru a-și ridica premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Un an mai târziu, Jennifer a avut parte de o întâmplare similară, de această dată le covorul roșu al celor mai importante premii din industria cinematografică.