Connect with us

Stiri externe

Ce actriță joacă rolul Prințesei Diana în sezonul 5 din The Crown

Fanii The Crown așteaptă cu mare nerăbdare lansarea pe Netflix a unui nou sezon, al cincilea la număr. Iată cine va juca rolul Prințesei Diana de această dată, după ce în sezonul 4 i-a dat viață Emma Corrin.

Publicat

pe

Ce actriță joacă rolul Prințesei Diana în sezonul 5 din The Crown

Serialul The Crown se bucură de un mare succes. În urmă cu aproximativ jumătate de an, a fost lansat pe Netflix sezonul cu numărul 4. Fanii l-au savurat pe nerăsuflate și acum așteaptă cu nerăbdare sezonul 5. Din păcate însă, vor avea de așteptat până în toamna lui 2022.

Sezonul 4 a fost cel în care și-a făcut apariția Prințesa Diana, rol interpretat de Emma Corrin. Sezon nou, actriță nouă. Așa se face că în sezonul 5 din The Crown o vom vedea pe Elizabeth Debicki întruchipând-o pe regretata Lady Di.

Elizabeth Debicki a fost surprinsă recent pe platourile de filmare The Crown. În imagini, actrița poartă una dintre ținutele preferate cândva de Diana. Jeanși și sacou supradimensionat. Filmează alături de doi copii, actorii ce le vor da viață pe micul ecran Prințului Harry și Prințului William.

Conform acestei imagini, s-ar părea că în acțiunea se desfășoară cândva în anii 90. La fel cum se va întâmpla cel mai probabil și cu sezonul 6, ultimul al acestui serial îndrăgit.

Advertisement

Ce actriță joacă rolul Reginei în sezonul 5 din The Crown

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *