Connect with us

Stiri Interne

Ce amenda vor plati organizatorii concertului Robbie Williams pentru ca au tinut zeci de mii de oameni fara apa

Organizatorii concertului lui Robbie Williams de la Bucuresti au primit amenda maxima dupa ce peste 200 de reclamatii au fost inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC). Iata cati bani vor plati pentru ca au avut o organizare defectuoasa, iar zeci de mii de oameni au indurat setea la spectacol.

Publicat

pe

Robbie-Williams-Romania-apa

Zeci de mii de oameni s-au plans ca nu au reusit sa cumpere apa sau bere la concertul lui Robbie Williams. Din cauza putinelor puncte de vanzare, s-au generat cozi imense, astfel ca spectatorii ori trebuiau sa astepte chiar si o ora sa ajunga sa cumpere ceva de baut, ratand concertul, ori sa renunte la a sta la coada, dar sa indure setea la cele peste 30 de grade cat se inregistrau la orele serii.

Organizatorii, D&D East Entertainment, au motivat dezorganizarea spunand ca firma de catering a reziliat contractul cu doar cateva zile inaintea show-ului si au semnat cu o alta companie care nu a avut insa timp si logistica necesara pentru a acoperi nevoile atator zeci de mii de oameni.

concertul-robbie-williams1-640x426

In ciuda explicatiilor oficiale, nemultumirile au impanzit internetul, iar la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au fost inregistrate peste 200 de plangeri. Prin urmare, reprezentantii ANPC au aplicat amenda maxima pentru cele intamplate, de peste 150.000 de lei, cat a fost pana acum pragul extrem.

„Apa le-a fost oprita la intrare, ca la orice concert, dar, daca organizatorii stiau ca n-au capacitate sa faca fata la 64.000 de oameni, nu trebuiau sa faca lucrul acesta. E bataie de joc si lipsa de respect pe fata”, a declarat presedintele ANPC, Marius Dunca.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *