Connect with us

Evenimente

Ce artiști vin la Untold 2022. Cât costă biletele!

Untold rămâne unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică. Nu doar fanii din România îl așteaptă cu nerăbdare, ci și cei de peste hotare. Iată ce artiști vin la Untold 2022 și cât costă biletele!

Publicat

pe

Ce artiști vin la Untold 2022. Cât costă biletele!

Untold 2022, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, va avea loc între 4 și 7 august la Cluj. Organizatorii lucrează intens pentru ca și ediția din acest an să fie una de neuitat. Fanii evenimentului așteptau cu sufletul la gură momentul în care vor fi anunțați artiștii ce vor urca anul acesta pe scenele festivalului.

David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE, Above & Beyond, Anne-Marie și Tujamo vor performa la Untold 2022. Festivalul va transforma orașul Cluj Napoca, timp de 4 zile și 4 nopți, într-un tărâm magic de poveste.

Kygo este unul dintre cei mai apreciați producători și DJ-i la nivel mondial în prezent. Piesa lui, Higher Love a ajuns pe locul 1 în clasamentul Billboard și s-a auzit la radiouri din întreaga lume.

Advertisement

Major Lazer ajunge pentru prima oară în România cu ocazia ediției din acest an Untold. Este un proiect de muzică electronică format din Diplo, Jillionaire și Walshy Fire. Piesa lor, Lean On, are peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube.

De asemenea, Morten ajunge în premieră în România, precum și artista britanică Anne-Marie.

David Guetta este DJ-ul numărul 1 la nivel mondial.

Advertisement

Până mâine, doritorii pot intra pe platforma untold.com de unde pot achiziționa abonamente la prețuri speciale.

4 Day Pass General Access Basic: €139 + taxe

4 Day Pass Risk-Free: €149 + taxe 4

Day Pass VIP: €340 + taxe

După data de 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149 + taxe, iar cele Risk-Free €159 + taxes. Cele VIP vor rămâne la același preț, €340 + taxe. Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din acest an.

Advertisement

Cum s-a vazut UNTOLD pe Instagram

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *