Connect with us

Evenimente

Ce artiști vin la Untold 2023

Unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România se organizează în fiecare vară la Cluj. Și de data aceasta, organizatorii Untold promit celor puși pe distracție câteva zile de neuitat în care pe scene vor urca artiști de renume internațional. Iată în continuare cine va cânta la Untold 2023!

Publicat

pe

Ce artiști vin la Untold 2023

Untold 2023, unul dintre cele mai de succes festivaluri de muzică organizate în țara noastră, va avea loc în perioada 3 – 6 august la Cluj. Organizatorii lucrează intens pentru ca și ediția din acest an să fie una de neuitat. Fanii evenimentului așteptau cu sufletul la gură momentul în care vor fi anunțați artiștii ce vor urca anul acesta pe scenele festivalului.

Ava Max, Bebe Rexha, Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic se numără printre artiștii care vor performa la Untold 2023. Ei vor urca pe scenă în prima zi a festivalului, pe 3 august.

Festivalul va transforma orașul Cluj Napoca, timp de 4 zile și 4 nopți, într-un tărâm magic de poveste.

Vineri, 4 august, Imagine Dragons, Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo formează lineup-ul de pe scena principală a evenimentului.

Martin Garrix, Eric Prydz, French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc vor întreține atmosfera în a treia zi de festival.

În ultima zi, pe lângă Armin van Buuren și David Guetta, Ferg, Years & Years și Fedde le Grand sunt responsabili cu buna dispoziție.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de Euro + Taxe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UNTOLD (@untoldfestival)