Connect with us

Stiri Interne

Ce au căutat românii pe Google în 2022. Florin Salam mai mult decât Putin și David Popovici

Motorul de căutare Google rămâne și anul acesta sursa preferată de informare a românilor. De fiecare dată când vor să afle ceva, indiferent de domeniu, tasează în bara de căutare cuvintele cheie și așteaptă rezultatele. Iată în continuare ce anume au căutat românii pe Google în 2022. Se pare că Florin Salam a stârnit mai mult interes decât, spre exemplu, Putin sau David Popovici.

Publicat

pe

Ce au căutat românii pe Google în 2022. Florin Salam mai mult decât Putin și David Popovici

Motorul de căutare Google rămâne principala sursă de informare pentru români și nu numai. Utilizatorii internetului de pretutindeni se folosesc de această unealtă pentru a afla informațiile dorite, indiferent de domeniu. Cuvintele cheie inserate în căsuța de “search” reprezintă astfel un adevărat barometru al principalelor teme de interes pentru public.

Ce au căutat românii pe Google în anul ce stă să se încheie? Vedeți în continuare topul căutărilor generale, conform Libertatea.

1. Ucraina
2. Recensământ
3. Regina Elisabeta
4. Rusia
5. Nosfe
6. Florin Salam
7. iPhone 14
8. Putin
9. Eurovision
10. Schimbări climatice

Vedem astfel că, indiferent de vremuri, românii nu își schimbă preferințele. Situat pe locul 6 în topul general al căutărilor din acest an, Florin Salam a reprezentat mai mult interes decât, spre exemplu, Putin sau David Popovici.

Rețete

Atunci când vine vorba despre rețete, românii au fost interesați în special de negresă, ciorbă de miel tradițională și zacuscă. Pe ultimele locuri în topul curiozităților în materie de bucătărie au fost ciorba a la grec și macarons, celebrul desert franțuzesc.

Ce este…?

„Ce este roxadustat” a fost sintagma cea mai căutată, evident după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv cu această substanță la un test anti-doping efectuat la US Open.

„Ce este Metaverse” i-a interesat însă cel mai puțin pe compatrioții noștri.

Oameni

La această categorie, Florin Salam este câștigător detașat, fiind mai căutat decât Putin, Zelenski sau David Popovici.

1. Florin Salam
2. Vladimir Putin
3. David Popovici
4. Novak Djokovici
5. George Buhnici
6. Will Smith
7. Volodimir Zelenski
8. Amber Heard
9. Elena Udrea
10. Anne Bagu

Vacanțe

La acest capitol, destinații precum Grecia, Bulgaria și Turcia se pare că au rămas și în 2022 în topul preferințelor românilor.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *