Connect with us

Stiri Interne

Ce audiență au avut Masked Singer, X Factor și Te cunosc de undeva la debut

Dacă seara de vineri a fost dedicată show-urilor Masked Singer și X Factor, sâmbătă seara a început noul sezon Te cunosc de undeva. Iată ce audiențe au avut cele trei emisiuni!

Publicat

pe

Ce audiență au avut Masked Singer, X Factor și Te cunosc de undeva la debut

Vineri seara, la Pro TV a debutat show-ul Masked Singer. Pe același tronson orar, Antena 1 a difuzat noul sezon al emisiunii X Factor.

Conform audiențelor înregistrate, se pare că românii au fost mai curioși să vadă Masked Singer. Show-ul cu Inna, Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Ana Morodan în juriu a înregistrat toată seara audiențe mai mari decât X Factor.

Show-ul de la Pro Tv a fost urmărit de peste 1.2 milioane de români. Asta în timp ce X Factor a reușit să strângă în fața televizoarelor aproximativ 911.000 de telespectatori.

Antena 1 a fost însă lider de audiență sâmbătă seara. Atunci când a debutat pe tv noul sezon al show-ului Te cunosc de undeva. Acesta a ocupat prima poziție în topul audiențelor, pe toate target-urile. Așadar, show-ul transformărilor a fost urmărit în medie de 1.3 milioane de români.

Advertisement

Concluzia este că Te cunosc de undeva a fost cea mai urmărită premieră de televiziune a toamnei, depășind la audiențe Masked Singer și X Factor.

Ce va fi în toamnă la Pro TV și Antena 1

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *