Connect with us

Stiri externe

Ce avere are Dua Lipa la doar 25 de ani!

Dua Lipa este pe val, iar acest lucru se traduce nu doar prin hituri pe bandă rulantă și premii la cele mai importante gale din industria muzicală, ci și prin încasări uriașe. Iată ce avere are artista la doar 25 de ani!

Publicat

pe

Ce avere are Dua Lipa la doar 25 de ani!

La doar 25 de ani, Dua Lipa are o avere fabuloasă. Este vorba despre mai bine de 20 de milioane de lire sterline, atât cât valorează cele două companii pe care artista le deține.

Albumul Future Nostalgia a câștigat Premiul Grammy și se află pe lista nominalizărilor la BRIT Awards.

Compania Dua Lipa valorează 18.5 milioane de lire sterline, cu aproxomativ 7 milioane mai mult decât valora în aceeași perioadă a anului precedent. Totodată, Dua Lipa Live LLP, a doua companie a artistei, a înregistrat un profit de aproape 2 milioane de lire sterline.

Advertisement

Albumul Future Nostalgia a fost lansat în martie 2020, după ce piese de pe acesta au ajuns în mod ilegal în mediul online. A obținut 6 nominalizări la Grammy și a câștigat un trofeu. Printre cele mai de succes piese care se găsesc pe album se numără Levitating, Physical și Don’t Start Now.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DUA LIPA (@dualipa)

Dua Lipa este nominalizată la 3 categorii de premii BRIT Awards. Ea va și cânta de altfel în cadrul galei ce va avea loc pe data de 11 mai pe O2 Arena.

Advertisement

Dua Lipa s-a lansat în anul 2015. A devenit rapid una dintre cele mai de succes tinere artiste din lume. Albumul de debut s-a vândut în 5 milioane de exemplare. În plus, a fost cea mai tânără artistă care a atins pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Este vorba despre videoclipul piesei New Rules.

Câștigătorii Premiilor Grammy 2021

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *