Connect with us

ADPM Business

Ce avere are familia Kardashian

Femeile din familia Kardashian domina clasamentul celor mai bogate celebritati de la Hollywood. Iata ce averi au, conform informatiilor furnizate de revista Forbes!

Publicat

pe

Ce avere are familia Kardashian

Femeile din familia Kardashian fac bani pe banda rulanta. Din reality show, din reclame pentru diverse branduri, din propriile afaceri in industria de frumusete, si multe altele. Au ajuns astfel sa figureze pe primele pozitii ale clasamentului celor mai bogate celebritati de la Hollywood in prezent. Revista Forbes a intocmit topul si a divulgat cam la ce valoare se situeaza averea fiecareia in parte.

Kylie Jenner

Kylie Jenner este, de departe, cea mai bogata. Este si pe locul 5 in topul celor mai bogate celebritati din America, dupa George Lucas (5.4 miliarde dolari), Steven Spielberg (3.7 miliarde dolari), Oprah Winfrey (2.8 miliarde dolari) si Michael Jordan (1.7 miliarde dolari).

Kylie se bate cu Jay-Z pentru locul 5. Are o avere de aproape 1 miliard de dolari. 800 de milioane valoreaza imperiul sau in industria de cosmetice, Kylie Cosmetics. Iar 100 de milioane a castigat din reality show si alte contracte.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

Founder @kimkardashian of #KKWBEAUTY ✨ Where should we open our next pop-up? Comment below!

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

Kim Kardashian West

Forbes estimeaza ca averea lui Kim se situeaza undeva in jurul la 350 de milioane de dolari. Anul acesta s-a aflat pe locul 54 pe lista celor mai bogate femei din America, femei care au facut averea pe cont propriu, nu au mostenit-o. Cei 350 de milioane de dolari vin din incasarile reality show-ului, contractelor de imagine si, in mod special, din profitul companiei de cosmetice, KKW Beauty, situat undeva la 100 de milioane.

Advertisement

Caitlyn Jenner

Conform Celebrity Net Worth, Caitlyn  are o avere de 100 de milioane de dolari. Bani provin inclusiv din cele doua reality show-uri,  Keeping Up With the Kardashians si I Am Cait on E!, din drepturile de autor ale cartii The Secrets of My Life, si din cotracte de imagine, printre acestea si cel cu MAC. In plus, detine mai multe afaceri si a avut contracte in timpul carierei de sportiv olimpic.

 

View this post on Instagram

 

3 generations @fendi #MeAndMyPeekABoo

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Advertisement

Kris Jenner

Kris Jenner are o avere de 60 de milioane de dolari, bani castigati ca producator executiv al reality show-ului Keeping Up with the Kardashians. In plus ea primeste si procent din ce castiga fiicele ei, din aceasta profuctie. Mai castiga din contracte de imagine, cum este cel cu Fendi, in campania carora apare alaturi de Kim si North West.

Trei generatii Kardashian in noua reclama la gentile FENDI!

Khloe Kardashian

Khloé detine o avere estimata la 40 de milioane de dolari, sustine Bankrate. In mare parte, din reality show-ul  Keeping Up With the Kardashians, din spinoff-urile aferente, din afacerea cu haine denim Good American, ca si producator executiv al seriei Twisted Sisters, din contracte de imagine.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

casual in @FashionNova 😏#ad Shop @FashionNova P.S They have FREE 1-Day Shipping today at fashionnova.com 🚨

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney Kardashian

Advertisement

Kourtney are o avere de 35 de milioane de dolari, din salariul primit ca parte a reality show-ului in care joaca, din contracte de imagine si este de asteptat ca veniturile sa creasca vertiginos, intrucat va lansa, se pare, propria linie de produse cosmetice.

 

View this post on Instagram

 

thank you @versace @donatella_versace 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Advertisement

Kendall Jenner

Este cea mai tanara din clanul Kardashian-Jenner, lucreaza ca model, dar are o avere impresionanta. Conform Money, s-ar situa in jurul a 18 milioane de dolari. Celebrity Net Worth sustine ca este mai sus, la 30 de milioane. Banii provin din reality show, din prezentari de moda, contracte de imagine. Este cel mai bine platit model din lume in prezent.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *