Connect with us

Stiri Interne

Ce avere are Sebastian Dobrincu

La doar 24 de ani, Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari români. Paisionat de IT, software și programare încă de la o vârstă fragedă, acesta a dezvoltat de-a lungul anilor mai multe afaceri de succes.

Publicat

pe

Ce avere are Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu are 24 de ani și a intrat în atenția publicului odată cu participarea la show-uri de televiziune precum Imperiul Leilor și Survivor România. El este unul dintre cei mai tineri milionari români, cu o avere absolut impresionantă.

Averea tânărului se ridică la câteva milioane de euro. Conform PlayTech, dești este conștient că nu poate cheltui într-o viață banii pe care i-a câștigat până acum, antreprenorul trăiește cu teama ciudată de a nu sărăci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

„Realizez că mi-ar fi imposibil în viața asta să cheltui câți bani am făcut și nu există posibilitatea să ajung să mor de foame. Am însă gândul ăsta în mod ciudat, că aș sărăci. Știu că e poate greu de explicat, dar am cumva trauma asta undeva, nu știu de unde”, spune el.

Sebastian a citit prima carte de programare pe când avea doar 7 ani. 10 ani mai târziu, în adolescență, tânărul s-a mutat în Statele Unite. Cu adevărat pasionat de domeniul IT, el a fost autodidact. A citit și a învățat pe cont propriu tot ceea ce, ani mai târziu, avea să îl transforme într-un antreprenor de succes.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Sebastian a construit de-a lungul anilor mai multe programe și servicii utilizate de platforme precum Facebook, TikTok sau Spotify. A fondat apoi Storyheap, o platformă ce analizează datele statistice ale conturilor de pe rețelele de socializare. Platformă folosită de influenceri, agenții și brand-uri importante să își îmbunătățească prezența pe social media.

Serviciile Storyheap sunt utilizate de Selena Gomez, Universal Music, Hulu sau Tumblr.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Brandmates și Owlmetrics sunt alte două proiecte lansate de Sebastian Dobrincu. Tot în aceeași direcție, software-uri ce ajută oamenii să își îmbunătățească prezența în online.

Deși fusese admis la Universitatea Standford, tânărul a renunțat la studii în favoarea antreprenoriatului. Până și Mark Zuckerberg a fost fascinat de talentul românului pe care l-a invitat la sediul Facebook pentru o întâlnire. La fel s-a întâmplat și cu Tim Cook, mai marele Apple.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *