Connect with us

Stiri externe

Ce avere au William, Harry, Kate si Meghan Markle?

Printul William – Kate Middleton si Printul Harry – Meghan Markle formeaza unele dintre cele mai indragite cupluri din lume. Dar stiati ce avere au fiecare dintre cei patru?

Publicat

pe

Ce avere au William, Harry, Kate si Meghan Markle?

Atunci cand vine vorba despre familia regala, banii nu reprezinta nici pe departe o problema. In 2017, revista Forbes a estimat ca intreaga familie are o avere de 88 de miliarde de dolari, iar anul trecut a scris ca doar averea Reginei se ridica undeva la 500 de milioane de dolari. Dar ce averi au oare fiecare dintre Printul Harry, Ducesa Meghan Markle, Printul William si Ducesa Kate Middleton?

In primavara anului trecut, revista Forbes scria ca Meghan Markle are o avere de 2.2 milioane de dolari, calcule bazate pe salariul pe care aceasta il avea pe vremea cand juca in serialul Suites. Mai exact, 57.500 de dolari pe episod.

Cat despre Printul Harry, averea lui este estimata undeva intre 25 si 40 de milioane de dolari. Aceeasi ca a Printului William, avand in vedere ca cei doi au surse de venit similare. Ambii au mostenit bani de la mama lor, Printesa Diana, dar si de la strabunica lor, Regina Mama.

Conform revistei Forbes, Printesa Diana le-ar fi lasat 10 milioane de dolari fiilor sai, bani pe care acestia ii primesc in rate de 450.000 de dolari pe an.

Advertisement

Ajungem si la Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, si aflam ca averea acesteia se ridica la aproximativ 10 milioane de dolari. Aceasta nu a devenit bogata cand a devenit sotia Printului William, ci era deja dinainte, iar asta gratie afacerilor familiei sale.

Apune familia regala din Marea Britanie?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe