Connect with us

ADPM Coffee Break

Ce avioane private au vedetele

De la John Travolta, Celine Dion sau Angelina Jolie si pana la Tom Cruise, Jim Carrey ori David Beckham, iata ce avioane private detin vedetele si cat valoreaza aceste aeronave!

Publicat

pe

Ce avioane private au vedetele

Vedetele sunt obisnuite sa traiasca in lux si sa isi permita orice viseaza. Daca majoritatea oamenilor zboara cu avionul o data, e doua ori pe an, atunci cand pleaca in vacanta, starurile o fac in mod constant. Si nu cu orice avioane, ci cu avioanele lor private!

John Travolta detine nu mai putin de 5 avioane pe care le piloteaza singur. Are un avion privat Boeing 707 (5 milioane de dolari), un Bombardier Challenger 601 (1.5 milioane de dolari), un Eclipse 500 (2.15 milioane de dolari) si doua Gulfstream GII (185.000 de dolari).

Warren Buffet este unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii. Desi locuieste in acelasi apartament cu 4 camere din 1958 si mananca in fiecare zi micul dejun la un fast food, el nu face rabat de la calitate atunci cand vine vorba despre avioane private. Acesta detine un Bombardier Challenger 600, cu o valoare cuprinsa intre 8 si 13 milioane de dolari.

Tom Cruise detine un Gulfstream IV-SP, cunoscut si sub numele de G4. A costat nu mai putin de 20 de milioane de dolari si a fost cumparat pe post de cadou pentru fosta sa sotie, Katie Holmes. Dispune de jacuzzi, cinematograf privat si un sistem care reimprospateaza aerul din interior la fiecare 2 minute. De asemenea, actorul mai detine o aeronava P-51 Mustang, in valoare de 2 milioane de dolari. Tom Cruise si-a luat licenta de pilot in 1994.

Jim Carrey detine un avion Gulfstream V, pentru care a platit 41 de milioane de dolari. Inchiriaza se pare avionul privat la un pret de 8.000 de dolari pe ora.

Jay Z a primit cadou de la sotia sa, Beyonce, un Challenger 850 Learrjet. Acesta este estimat la 40 de milioane de dolari. Avionul dispune de un living in nuante de crem, un dormitor, doua bai si o bucatarie.

Taylor Swift are doua avioane private. O aeronava Falcon 900 si una Falcon 50. A platit pentru amandoua aproximativ 50 de milioane de dolari.

David Beckham detine un Bombardier Challenger 350, al carui pret se ridica la 25 de milioane de dolari.

Angelina Jolie este pilot cu licenta obtinuta in anul 2004. Primul avion pe care l-a detinut vreodata a fost un Cirus SR22-G2. Acesta costa aproape 400.000 de dolari.

Jackie Chan a cumparat in 2012 un Embraer Legacy 650, care costa undeva la 20 de milioane de dolari.

Celine Dion detine o aeronava Bombardier BD-700 Express, care valoreaza circa 42 de milioane de dolari.

Toate vedetele depistate cu Coronavirus