Connect with us

Stiri externe

Ce bea Kate Middleton pentru a avea un ten sănătos și luminos

La 40 de ani, Kate Middleton are nu doar o siluetă de invidiat, ci și un ten sănătos și luminos, fără probleme sau riduri. Acest lucru se pare că se datorează stilului ei de viață echilibrat și unui smoothie special pe care îl consumă în fiecare dimineață.

Publicat

pe

Ce bea Kate Middleton pentru a avea un ten sănătos și luminos

Kate Middleton este considerată un adevărat style icon și un etalon în ceea ce privește frumusețea naturală. Are o siluetă impecabilă, dar și un ten mereu luminos, fără probleme. Asta se datorează faptului că soția Prințului William are un stil de viață sănătos. Face mișcare și urmează o dietă echilibrată.

Prințesa de Wales consumă zilnic fructe și legume, iar asta are numeroase beneficii. Atât pentru sănătate, cât și pentru siluetă și ten.

Presa internațională scrie că aceasta își începe fiecare zi consumând un smoothie special. O băutură obținută din fructe și legume proaspete.

A glass of green smoothie with a metal drinking straw freshly served on a wooden board, with avocado, kale, almonds and blueberries on the table.

„Prințesa consumă un smoothie plin de antioxidanți. Este obținut din plante precum kale, spirulină, spanac, coriandru și afine. Asta o ajută să aibă o piele sănătoasă și mereu strălucitoare”, a declarat un nutriționist pentru The Daily Express. Pe lângă toate aceste ingrediente, se pare că prințesa mai adaugă și câteva frunze de coriandru.

Acest smoothie minune este bogat în antioxidanți, vitamine, minerale și fibre.

Și salatele sunt incluse zilnic în meniul Prințesei. Salate cu pepene roșu, avocado, ceapă, castraveți, brânză feta, mentă și ulei de măsline.