Connect with us

Stiri Interne

Ce bunuri de 1.5 milioane de euro împart Pepe și Raluca Pastramă la divorț

Deși căsnicia lor nu părea să aibă probleme, Pepe a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat, printr-un video postat pe contul său de YouTube, divorțul de Raluca Pastramă. Iată ce bunuri de 1.5 milioane de euro au cei doi de împărțit.

Publicat

pe

Ce bunuri de 1.5 milioane de euro împart Pepe și Raluca Pastramă la divorț

Pepe a surprins pe toată lumea, în urmă cu 10 zile, atunci când a anunțat că el și Raluca Pastramă divorțează. Anunțul a fost făcut la ceas de seară pe contul de YouTube al artistului. Se pare că soția sa a fost cea care a cerut despărțirea, după o căsnicie de 8 ani.

Pepe și Raluca Pastramă locuiesc separat deja de câteva săptămâni. Se pare că cei doi urmează ca în curând să perfecteze partajul. Asta deoarece averea strânsă pe timpul mariajului nu ar fi deloc mică.

Conform Cancan.ro, averea pe care Pepe și Raluca Pastramă o împart la divorț se ridică la 1.5 milioane de euro. Mai întâi, ar fi vorba despre casa din Pipera în care cei doi au locuit împreună. Imobilul este evaluat la 400.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Va iubim❤️

Advertisement

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro) pe

Casa în care își desfășoară activitatea grădinița deschisă de Raluca ar fi evaluată la 650.000 de euro. Există, de asemenea, barul deschis de Pepe în centrul Bucureștiului, cu o valoare de 550.000 de euro. Precum și două autoturisme de lux, evaluate la aproape 120.000 de euro.

Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Cum a făcut artistul anunțul! VIDEO

Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fetițe: Rosa și Maria, în vârstă de 8 respectiv 6 ani. Pepe a dezvăluit că divorțul se va face la notar, de comun acord. De asemenea, cei doi vor face totul pentru ca cele mici să nu simtă lipsa vreunuia dintre părinți. Așa că vor rămâne în relații bune și vor colabora pentru a le oferi acestora o copilărie liniștită și fericită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

Familia noastra a fost binecuvantata cu inca o finuta scumpa si frumoasa . ❤️Ayanna Ioana ❤️ Sa iti fie viata plina de iubire!!! @ralucapascu1991 @alexander_florescu @alberto_dobre @florescu.georgyana

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro) pe

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *