Connect with us

Stiri externe

Ce cadou de nunta le-a oferit Regina mirilor Harry si Meghan Markle

Meghan si Harry au cerut in mod oficial prietenilor si fanilor lor sa doneze organizatiilor de caritate, in loc sa le trimita cadouri de nunta traditionale. Insa, atunci cand esti Regina, bineinteles ca regulile nu ti se aplica. Asadar, bunica lui Harry le-a oferit tinerilor insuratei un cadou foarte practic, dar si extravagant: o casa.

Publicat

pe

Ce cadou de nunta le-a oferit Regina mirilor Harry si Meghan Markle

Bine, nu va ganditi la o casuta cu 2 camere si o curte mica, in care sa creasca trandafiri.

Regina Elisabeta a oferit tinerei familii proprietatea York Cottage, din Sandringham. Conform Harper’s Bazaar, „Proprietatea are in total 8.000 de hectare (aproximativ 19.800 de acri), include un parc public de 240 de hectare si o gradina de 24 hectare, care este conectata la casa principala”.

Biograful regal, Duncan Larcombe, a declarat pentru Cosmopolitan UK ca regina „are un obicei de a darui proprietati” celor din familie. Ea a dat Sunninghill Park, printului Andrew, Birkhall printului Charles si Anmer Hall printului William si lui Kate Middleton.

„Asadar, exista sanse ca Harry si Meghan sa devina mandri proprietari ai unei frumoase locuinte din afara Londrei”, a spus Larcombe.

Advertisement

Potrivit lui Metro, cabana York a fost cunoscuta sub numele de “cabana burlacilor”. Asta se va schimba, cu siguranta, daca una dintre cele mai faimoase perechi din lume decide sa se mute aici.

https://www.instagram.com/p/BjFxczigpa_/?taken-by=kensingtonroyal

Cabana este in prezent utilizata drept cazare pentru oaspetii care viziteaza Sandringham, in vacanta, si pentru o parte din personalul proprietatii.

Unde isi vor petrece Printul Harry si Meghan Markle luna de miere

Will si Kate au petrecut primii ani ai lui George in casa de la Sandringham, Anmer Hall. Este foarte posibil ca Harry si Meghan sa faca acelasi lucru, cand vor avea copii. Deocamdata, Harry si Meghan traiesc in Nottingham Cottage, la Palatul Kensington din Londra.

Advertisement