Connect with us

Stiri Interne

Ce carieră vrea să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu

Moștenește frumusețea mamei sale, însă atunci când vine vorba despre cariera pe care vrea să o urmeze în viitor, fiica lui Irinel Columbeanu are planuri mărețe. Nu vrea să fie nici fotomodel, la fel ca mama ei, nici afaceristă, la fel ca tatăl său. Tânăra visează să devină avocat.

Publicat

pe

Ce carieră vrea să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu

Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește deja de ani buni în Statele Unite. Alături de mama ei, Monica Gabor, și de iubitul acesteia, Mr. Pink. Urmează acolo cursurile unei școli prestigioase și a devenit domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

Moștenește frumusețea mamei sale, fără doar și poate. Este înaltă, cu părul lung și are un trup de fotomodel. Cu toate astea, nu visează să apară pe podiumuri și coperte de revistă. Irina Columbeanu nu își dorește să fie nici fotomodel ca mama ei, nici afaceristă precum tatăl ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Tânăra adolescentă are în plan să devină un avocat de succes. Face deja pași în sensul ăsta, participând la concursuri în care se simulează procese. Fiica lui Irinel Columbeanu are în prezent 14 ani.

„Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, „mock trial”. De fapt asta înseamnă, un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat. Ce m-a impresionat e că ea a participat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia. Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei care erau prezenți acolo. Studiază deja de pe acum. Are note foarte bune. Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei, mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a povestit Irinel Columbeanu, pentru Click.ro.

Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu la 14 ani

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *