Connect with us

Stiri externe

Ce case deține Regele Charles. Valorează 240 de milioane de lire sterline!

Pe lângă casele pe care le deține în România, la Viscri și Valea Zălanului, Regele Charles are un portofoliu imobiliar impresionant ce valorează aproximativ 240 de milioane de lire sterline. Iată în continuare detalii despre proprietățile Regelui britanic.

Publicat

pe

Ce case deține Regele Charles. Valorează 240 de milioane de lire sterline!

Știm deja despre Regele Charles că deține mai multe case în Transilvania, la Viscri și Valea Zălanului. În cea din urmă locație chiar a petrecut până azi o vacanță de câteva zile în care s-a bucurat de natură, liniște și ospitalitatea oamenilor din zonă.

Portofoliul său imobiliar însă este de departe de a se limita la aceste proprietăți. Imperiul pe care îl deține este estimat undeva la aproximativ 240 de milioane de lire sterline.

Cât de curând însă, Regele este gata să renunțe la una dintre aceste proprietăți pe care vrea să o vândă. Este vorba despre cabana pe care o are în Țara Galilor. Casa a fost cumpărată în anul 2007 contra sumei de 1.2 milioane de lire sterline și se află în Llandovery, Carmarthenshire.

În plus, Regele Charles mai deține și proprietatea Highgrove House din Gloucestershire. Încă din anul 1980 a fost inclusă această casă în portofoliul său și valorează aproximativ 31 de milioane de lire sterline.

Advertisement

Castelele Sandringham din Norfolk și Balmoral din Scoția îi aparțin de asemenea noului monarh britanic. El a moștenit domeniile în valoare de peste 150 de milioane de lire sterline anul trecut, la moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *