Connect with us

ADPM Health

Ce conține noul program de slăbit lansat de Carmen Brumă

Carmen Brumă lansează un nou program de slăbit conceput special pentru femeile din categoria de vârstă 35 – 69 de ani. Programul este unul complex și le va face pe doamne să învețe cum să facă față trecerii prin această etapă de vârstă. Iată ce conține!

Publicat

pe

Ce conține noul program de slăbit lansat de Carmen Brumă

Carmen Brumă lansează un nou program de slăbire, nutriție, mișcare și informare pentru femeile care vor să învețe cum să facă față trecerii prin etapa de vârstă 35-69 ani!

După programe precum “Abdomenul de urgență”, “Intră în rochia de mireasă”, “Super silueta de plajă”, “Suplă și Sănătoasă în post” sau “Programul 3 S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, vedeta lansează acum un ghid de slăbire destinat femeilor de 40+!

“Nu mi-e frică de 40” by Carmen Brumă este al 7-lea program lansat de Carmen Brumă din 2013 până astăzi și este primul material de acest gen din România adresat femeilor din segmentul de vârstă 35+ .

“Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă” poate fi achiziționat de pe www.carmen-brumă.ro și conține o parte scrisă (editată ca o carte) cu informații generale, soluții concrete, dietă pentru 6 săptămâni, rețete și o parte video cu 4 antrenamente, încălzire și stretching.

Toate întrebările și provocările cu care se confruntă femeile de 40 de ani au fost atinse de către vedeta care are un corp de invidiat și este extrem de admirată la cei 45 de ani ai săi.

Ce conține programul “Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă”:

Carte în format electronic pdf. Din cuprins fac parte următoarele capitole:

1. Teama de vârstă

2. Schimbări în corpul femeii în jurul vârstei de 40 de ani
-Greutate
-Risc cardiovascular
-Fragilizare oase
-Probleme de somn
-Depresie, anxietate
-Uscăciune vaginală
-Incontinență urinară
-Schimbări la nivelul pielii și părului
– Ingrediente în produsele cosmetice după 40 de ani

3. Despre hormoni

4. Analize pe care trebuie să le facă o femeie în jurul vârstei de 40 de ani

5. Suplimente recomandate după vârsta de 35-40 de ani

6. Schimbări alimentare în jurul vârstei de 40 de ani

7. Sportul la 40 de ani

8. Meniu concret pentru 6 săptămâni (Reguli generale + meniu + rețete)

9. Încheiere

Partea video cuprinde 4 antrenamente diferite, încălzire și stretching care au următoarele beneficii: stimulează masa musculară și previn pierderea ei, intensifică metabolismulsi stimulează arderea grăsimilor, întăresc mușchii planșeului pelvin și îmbunătățesc coordonarea, echilibrul și mobilitatea articulară).

Antrenamentele au 20-30 minute și pot fi făcute acasă pe termen lung.

Carmen Brumă abordează astfel prin programul său “Nu mi-e frică de 40”, toate temerile și întrebările cu care se confruntă femeile în această etapă importantă a vârstei. Cum să ne iubim și să ne acordăm atenția necesară de aici înainte, ține doar de noi și de alegerile pe care le facem mai departe!

“Am simțit de ceva vreme că femeile care ajung în preajma vârstei de 40 de ani au nevoie de încurajări, informații structurate și soluții concrete pentru a trece cât mai bine prin această etapă a vieții. Cred cu tărie că vârsta biologică este, în parte, și alegerea ta, dacă ai grijă de interiorul și exteriorul tău în egală măsură, îți stabilești corect și clar lista de priorități și acționezi în consecință. Nu te abandona, nu te uita în spate decât pentru a-ți aminti că ai puterea să treci prin asta și nu te resemna!”, spune vedeta.