Connect with us

Stiri Interne

Ce diamante si briliante a mostenit Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a avut placuta surpriza sa descopere ca mama ei detinea in timpul vietii si o multime de bijuterii si pietre scumpe care valoareaza zeci, poate chiar sute de mii de euro. Iata despre ce este vorba.

Publicat

pe

oana-zavoranu-bijuterii-marioara

Oana Zavoranu a pus, in sfarsit, mana pe averea mamei sale. Chiar daca acest lucru a presupus decesul celei care i-a dat viata.

Pe langa imobilele, cimitirul, spatiile comerciale pe care le inchiriaza, avere estimata la 60 de milioane de euro, bruneta a descoperit ca mosteneste si o multime de bijuterii si pietre scumpe care valoareaza zeci, poate chiar sute de mii de euro.

Oana a descoperit in vila mamei sale bijuterii din aur cu diamante si briliante, Marioara Zavoranu fiind una din primele colectionare de astfel de obiecte pretioase in Romania, dupa Revolutie.

marioara-zavoranu-cimitir inmormantare-marioara-zavoranu-scandal-1 oana-zavoranu-mama-1

In plus, conform Cancan.ro, Marioara Zavoranu mai detinea un numar impresionant de haine din blana naturala, peste 40 de exemplare, care valoareaza zeci de mii de euro si care acum se afla in posesia fiicei sale.

Decesul mamei a imbogatit-o pe Oana Zavoranu

Advertisement

Oana Zavoranu s-a ales nu doar cu averea mamei sale, estimata la 60 de milioane de euro, ci si cu incasari la zi. Mai exact, ea va incasa, se pare, de la Antena 1 si de la Kanal D, peste 20.000 de euro pentru exclusivitatile pe care le-a acordat inainte si dupa moartea mamei sale.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *