Connect with us

Stiri externe

Ce documentar nou pregătesc Prințul Harry și Meghan Markle

La aproximativ jumătate de an după lansarea primului lor documentar pe Netflix, Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să înceapă filmările pentru un nou astfel de proiect. De această dată însă, subiectul va fi cu totul altul. Iată despre ce este vorba!

Publicat

pe

Ce documentar nou pregătesc Prințul Harry și Meghan Markle

La sfârșitul anului trecut s-a lansat documentarul Harry și Meghan pe Netflix. Este vorba despre serialul în care foștii Duci de Sussex vorbesc despre relația lor și motivele pentru care au decis să renunțe la rolurile active din Familia Regală și să se mute în America. Producția s-a bucurat de succes, dar și de foarte multe critici.

Acum, Prințul Harry și soția sa se pregătesc să înceapă filmările pentru un nou documentar. Acțiunea se va desfășura în Africa, unul dintre locurile preferate ale celor doi. De altfel, locul în care aceștia au bifat și prima vacanță în doi, la începuturile relației.

Documentarul îi va urmări pe Harry și Meghan ajutând comunitățile de oameni din Africa. Ei vor lucra pentru diferite cauze umanitare din portofoliul organizației caritabile Sentiable pe care Harry a fondat-o acolo în urmă cu mai mulți ani.

Cei doi vor ajuta la construirea caselor pentru oamenii din satele izolate, iar Meghan va face o campanie pentru conștientizarea practicilor de naștere în siguranță.

Advertisement

Va fi un proiect total diferit de primul documentar, care a vorbit despre discriminarea legată de rasă, dar și de jurnaliștii agresivi care, spun cei doi, i-au determinat să se teamă pentru viețile lor. S-a făcut chiar o paralelă cu accidentul mortal din 1997 în urma căruia Prințesa Diana și-a pierdut viața. O exagerare, spune presa internațională.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *