Connect with us

Stiri Interne

Ce emisiune prezintă Dan Negru la Kanal D

Kanal D a început castingul pentru emisiunea pe care Dan Negru o va prezenta la acest post de televiziune, după plecarea de la Antena 1. Iată despre ce tip de emisiune este vorba și cum te poți înscrie!

Publicat

pe

Ce emisiune prezintă Dan Negru la Kanal D

Dan Negru a plecat de la Antena 1 și a semnat un contract cu Kanal D. Ce emisiune va prezenta la acest post de televiziune? Este vorba despre un quiz show la care toți doritorii peste 18 ani se pot deja înscrie. Se numește „Jocul Cuvintelor” și se spune despre el că ar fi cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii.

Emisiunea lui Dan Negru este o adaptare a formatului internațional „Think”. La fiecare ediție vor participa concurenți care vor încerca să ghicească cuvintele corecte pe baza unor definiții. Bineînțeles, vor avea un timp limită pentru a face asta. Dacă vor da soluția corectă, vor câștiga premii importante în bani. Interesant este că și telespectatorii vor trăi emoțiile și își vor pune mintea la contribuție pentru a descoperi cuvintele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Advertisement

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii e o decizie curajoasă. Jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi Jocul Cuvintelor”, a spus Dan Negru, conform Libertatea.

Toţi cei care îşi doresc să participe la concursul televiza, pot intra pe https://casting.kanald.ro pentru a se înscrie. Emisiunea „Jocul cuvintelor” se va difuza în curând, la Kanal D.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Ce spune prezentatorul!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *