Connect with us

Stiri Interne

Ce emisiune prezinta Gabriela Cristea la Antena Stars

Dupa ce s-a rupt contractual de Kanal D din cauza neintelegerilor financiare si a stat acasa in concediu post-natal, Gabriela Cristea revine la TV cu o noua emisiune, de aceasta data la Antena Stars. Iata despre ce este vorba!

Publicat

pe

Ce emisiune prezinta Gabriela Cristea la Antena Stars

Gabriela Cristea a intrat in concediu prenatal pe cand era sub contract cu Kanal D. Se aude ca nu s-a inteles la bani cu postul TV pentru revenirea pe sticla, astfel ca a ramas acasa, alaturi de familie, mult timp dupa ce a adus pe lume o fetita. Norocul i-a suras de ceva vreme, insa, de cand a inceput negocierile cu Antena Stars. Astfel se face ca vedeta va reveni in curand pe sticla cu emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, un dating show in stilul celor care au consacrat-o la televiziunea concurenta. 

„Va invitam sa intrati pe pagina emisiunii «Te iubesc de nu te vezi» şi sa ne onorati cu un like. Aici o sa gasiti toate informatiile legate de noul format tv ce urmeaza sa inceapa la Antena Stars şi pe care cu onoare am sa il prezint. Ne aşteapta o noua aventura cu şi mai multe provocari. Va multumim frumos pentru increderea şi prietenia voastra! Va imbratişam cu drag!”, a scris ea pe Facebook.

Cat s-a chinuit Gabriela Cristea sa ramana insarcinata la 42 de ani

Sotul ei, Tavi Clonda, este cooptat in proiect.

„Tavi va fi și el parte din emisiune, mai exact se va ocupa de tot ceea ce inseamna muzica și va fi și invitat special, in platou, dar nu in fiecare zi, ci ocazional. Motivele sunt multiple. in primul rand, el va trebui sa stea acasa cu fetita, intrucat cei doi nu vor sa angajeze bona. Mai mult, are angajamente profesionale luate de dinainte de inceperea negocierilor pentru acest show.

Advertisement

insa, cel mai probabil ca, din toamna, Gabi și Tavi vor face echipa zilnic. Emisiunea va fi zilnica, in direct, de luni pana vineri, iar editia de sambata se va inregistra. Așadar, sunt multe ore de munca, multe implicatii, ceea ce inseamna ca Gabi va lipsi de acasa destul de mult. Deci a fost mai bine ca Tavi acum, la inceput, sa stea el cu fetita”, au declarat surse pentru Viva!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.