Connect with us

Stiri Interne

Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D. Iată cum te poți înscrie

Kanal D dă start castingului pentru emisiunea pe care Dan Negru o va prezenta la acest post de televiziune, după plecarea de la Antena 1. Iată despre ce tip de emisiune este vorba și cum te poți înscrie!

Publicat

pe

Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D. Iată cum te poți înscrie

Dan Negru a semnat recent un contract cu Kanal D, iar acum aflăm ce tip de emisiune pregătește. Este vorba despre un quiz show la care toți doritorii peste 18 ani se pot deja înscrie.

„Kanal D dă start castingului pentru cel mai simplu şi în acelaşi timp spectaculos quiz show din istoria televiziunii mondiale! Dan Negru, maestrul de ceremonii al acestei noi călătorii pline de spontaneitate şi inteligenţă, îşi aşteaptă candidaţii. Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani şi îsi doresc să intre în jocurile minţii se pot înscrie în cursa pentru show-ul televizat pe pagina https://casting.kanald.ro ,urmând paşii indicaţi”, se arată în comunicatul de presă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Advertisement

“E cea mai frumoasă provocare din televiziune. Să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, spune Dan Negru.

Dacă ai un vocabular vast, îți merge mintea şi îţi place să te joci cu cuvintele, poți intra în acest joc! E simplu: ți se dă definiţia, iar tu dai soluţia!

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Ce spune prezentatorul!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.