Connect with us

ADPM Beauty

Ce este Barbie Botox și cum a ajuns viral pe TikTok

Filmul Barbie a lansat o mulțime de noi trenduri, nu doar în materie de fashion, ci și atunci când vorbim despre medicina estetică. Iată ce este Barbie Botox și cum a ajuns acesta viral pe TikTok!

Publicat

pe

Ce este Barbie Botox și cum a ajuns viral pe TikTok

Filmul Barbie s-a lansat la începutul verii și s-a bucurat de un foarte mare succes. Producția nu doar că a avut încasări uriașe, dar a lansat și o mulțime de noi trenduri.

Toată lumea a început să se îmbrace în roz, să se machieze cu roz, iar reels-urile pe tema Barbie au devenit virale.

Mai mult decât atât, femeile s-au îndreptat către clinicile de medicină estetică pentru a-și face Barbie Botox. Ce înseamnă acest lucru și cum a devenit el viral pe TikTok?

Tratamentul presupune microinjecții cu botox efectuate în trapez, acel mușchi care susține gâtul. Este o zonă a corpului în care se acumulează multă tensiune, astfel că mușchiul este mai mereu încordat și nu are un aspect delicat.

Prin injectarea toxinei botulinice, el se relaxează, iar astfel se creează iluzia de „gât de lebădă”.

Medicul estetician injectează între 30 și 50 de unități de botox pe fiecare parte laterală a mușchiului. Prețul procedurii poate ajunge până la 1000 de euro.

Rezultatele se mențin în jur de 3-4 luni, după care procedura trebuie repetată.

E important ca această procedură să fie efectuată doar de un medic specialist, cu experiență, folosind substanțe aprobate. Dacă injecțiile nu sunt realizate corect, botoxul poate slăbi mușchii din jur.

O mulțime de tinere postează pe TikTok rezultatele pe care le-au obținut în urma tratamentului, iar clipurile devin rapid virale.