Connect with us

Stiri Interne

Ce este The Floor, noul concurs de la Kanal D. Cum poți participa!

The Floor este noua emisiune concurs pe care postul de televiziune o pregătește, cel mai probabil pentru grila de toamnă. Show-ul este realizat după un format internațional care se bucură de mare succes în mai multe țări europene. Iată cum poți participa!

Publicat

pe

Ce este The Floor, noul concurs de la Kanal D. Cum poți participa!

Încă din primăvara acestui an, Kanal D a achiziționat un nou format internațional de emisiune concurs. Este vorba despre The Floor, format realizat de o companie olandeză. Cel mai probabil această emisiune ca fi inclusă în grila de toamnă a postului. Nu se știe dacă ea va fi prezentată de Dan Negru.

Toți cei care au împlinit 18 ani și vor să își testeze cunoștințele de cultură generală în noul show se pot înscrie. Înscrierile se fac accesând site-ul casting.kanald.ro.

The Floor va aduce în platoul de televiziune 49 de concurenți. Fiecare dintre ei va ocupa un pătrat de pe o podea LED gigantică. Ei se vor duela în cunoștințe de cultură generală, din diferite domenii. Scopul este ca, în final, unul singur să își înlăture toți adversarii și să câștige marele premiu.

Advertisement

Nu doar cunoștințele de cultură generală sunt importante, ci și spontaneitatea concurenților, precum și abilitatea acestora de a funcționa sub presiune.

Regulile sunt simple. Un concurent își provoacă un adversar la „duel”. Cel care câștigă înfruntarea de cultură generală îl îndepărtează din joc pe celălalt, cucerindu-i pătratul. La final, cel care rămâne singur pe podeaua LED este declarat învingător.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *